ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη

ΓΑΛΑΖΙΑ ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΤΟΥΝΙΚ

ΓΑΛΑΖΙΑ ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΤΟΥΝΙΚ
Αυτή η ριχτή μακριά τουνίκ από την Amanda Walker είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια εξαιρετική εμφάνιση αυτό το καλοκαίρι! 
Το απλό διαφανές ύφασμα την καθιστά μια υπέροχη τουνίκ που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ - και μπορεί εύκολα να τροποποιηθεί για να ταιριάζει σε όλα τα ύψη και τα μεγέθη.
Χρειάζεστε
Μπλε σιφόν, 1.5m x 1.5m
Κόψτε
Μπροστά και πίσω: Κόψτε δύο ορθογώνια 50cm x 114cm
Λωρίδα λαιμού: Λωρίδα λαιμού, 20cm x 70cm, κομμένη λοξά σαν ρέλι.
Ρέλι μασχάλης: Κόψτε δύο κομμάτια ρέλι, πλάτους 3,5 εκατοστών με αρκετό μήκος για να καλύψετε πλήρως γύρω από τις μασχάλες, περίπου 58 εκατοστά
Τα περιθώρια ραφής πρέπει να είναι 1,5 εκ. παντού, εκτός από την λωρίδα λαιμού, όπου χρησιμοποιείται ένα περιθώριο ραφής 1 εκ.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΡΑΦΗΣ
1
Διπλώστε τα ορθογώνια στο μισό κατά μήκος. Χρησιμοποιήστε τις οδηγίες εδώ για να φτιάξετε το ρέλι για τις μασχάλες και την λωρίδα του λαιμού. Επεξεργαστείτε τις άκρες των ώμων και των πλευρικών άκρων στο μπροστινό και πίσω κομμάτι χρησιμοποιώντας ζιγκ-ζαγκ βελονιά. Συνδυάστε τις ραφές ώμων των εμπρόσθιων και οπίσθιων κομματιών μαζί, στη συνέχεια, καρφιτσώστε και ράψτε με τις καλές πλευρές μεταξύ τους. Σιδερώστε τις ραφές ανοικτές.
2
Ράψτε τα δύο άκρα της λωρίδας του λαιμού με τις καλές πλευρές μαζί για να δημιουργήσετε έναν κύκλο, στη συνέχεια γυρίστε και διπλώστε στο μισό κατά μήκος. Ταιριάξτε και στερεώστε την λωρίδα λαιμού στην εμπρός και πίσω λαιμόκοψη, με τις ακατέργαστες άκρες μαζί. Ράψτε με περιθώριο ραφής 1 cm και επεξεργαστείτε τις ακατέργαστες άκρες της ραφής χρησιμοποιώντας μια βελονιά ζιγκ-ζαγκ. Ανοίξτε το ντεκολτέ στην καλή πλευρά της τουνίκ, και κάντε ένα γαζί κοντά στη πρώτη γραμμή της ραφής, εξασφαλίζοντας το περιθώριο ραφής στο εσωτερικό της τουνίκ.
3
Ανοίξτε τη μία πλευρά στο ρέλι που φτιάξατε για τις μασχάλες και τοποθετήστε το γύρω από μια από τις μασχάλες, από τη μια πλευρά κάτω από την μασχάλη μέχρι την άλλη πλευρά κάτω από την μασχάλη. Καρφιτσώστε και ράψτε κατά μήκος της τσάκισης της μίας πλευράς που δημιουργείται στο ρέλι. Διπλώστε το ρέλι επάνω στην ανάποδη πλευρά της μασχάλης και τοποθετήστε την άλλη διπλωμένη άκρη πάνω από τη γραμμή ραφής. Καρφιτσώστε και περικλείστε τις ακατέργαστες άκρες της μασχάλης μέσα στο ρέλι και ράψτε.
4
Επαναλάβατε για την άλλη μασχάλη. Ευθυγραμμίστε στις πλευρικές ραφές το εμπρός και πίσω της τουνίκ κάτω από την μασχάλη. Η ραφή για τις πλευρικές ραφές πρέπει να έχει μήκος περίπου 25 cm ή μέχρι την μέση σας. Διπλώστε το υπόλοιπο κάτω από τις πλευρικές ραφές, για να δημιουργήσετε τις πλαϊνές σχισμές. Για τον ποδόγυρο διπλώστε 1 εκ και σιδερώστε στη βάση του μπροστινού και πίσω μέρους της τουνίκ, και έπειτα άλλα 4cm και σιδερώστε πάλι.
5
Γυρίστε τον σιδερωμένο ποδόγυρο από την καλή πλευρά και ράψτε τις πλευρικές του άκρες και γυρίστε προς την ανάποδη πάλι. Γυρίστε δύο φορές τις ακατέργαστες άκρες των πλευρικών σχισμών. Καρφιτσώστε και ράψτε τις πλευρές σε στρίφωμα ρολό που να τελειώνει ακριβώς στη βάση του ποδόγυρου. Ράψτε το στρίφωμα κατά μήκος του ποδόγυρου και τελειώσατε.
==========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER