ΜΕΝΟΥ

Δευτέρα

ΦΑΡΔΑΙΝΩ ΦΟΡΕΜΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΣΤΟ

ΦΑΡΔΑΙΝΩ ΦΟΡΕΜΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΣΤΟ 
Δείτε πως μπορείτε να φαρδύνετε ένα φόρεμα ή μία μπλούζα στο μπούστο.
Είχα ράψει ένα εφαρμοστό στο μπούστο υπέροχο φόρεμα πριν μερικά χρόνια το οποίο πραγματικά μου πήγαινε πάρα πολύ. Όμως ο χρόνος δεν στάθηκε ευγενικός μαζί μου και πλέον με πολύ κόπο χωρούσα μέσα σε αυτό, σε σημείο που δυσκόλευε ακόμα και την αναπνοή μου, έτσι το εγκατέλειψα με πόνο ψυχής. Δεν το πέταξα όμως καθώς το λάτρευα. Πριν μερικές μέρες όμως διαπίστωσα ότι ήταν το καταλληλότερο για κάποια εκδήλωση που έπρεπε να παραστώ. Οπότε αποφάσισα να το φαρδύνω. Όμως το πρόβλημα ήταν μόνο στο μπούστο και σκέφτηκα να προσθέσω δύο σφήνες στις πλαϊνές ραφές. Το πήρα μαζί μου και πήγα μια βόλτα στα αγαπημένα μου υφασματάδικα για να βρω κάποιο ύφασμα που να ταιριάζει χρωματικά. Βρήκα λοιπόν κάποιο ύφασμα που ταίριαζε. 
Έκοψα δύο ίδιες τρίγωνες σφήνες. Ξήλωσα τις πλαϊνές ραφές μέχρι το σημείο που υπήρχε το πρόβλημα. Τοποθέτησα τις σφήνες στις πλαϊνές ραφές με καρφίτσες και στην συνέχεια τις γάζωσα. Το φόρεμα πλέον είναι κατάλληλο για την εκδήλωση που το χρειάζομαι, άνετο φυσικά αφού έχει το κατάλληλο φάρδος και το συνολικό αποτέλεσμα ικανοποιητικό.
Πως ράβουμε τις σφήνες. Τοποθετούμε την σφήνα στην μία πλευρά της ραφής του φορέματος που έχουμε ξηλώσει με τις καλές πλευρές μαζί και καρφιτσώνουμε. Καρφιτσώνουμε την σφήνα και στην άλλη πλευρά, προσέχοντας πάλι να είναι μαζί οι καλές πλευρές και ράβουμε. Επαναλαμβάνουμε για την άλλη πλευρά την ίδια διαδικασία. Κάνουμε το στρίφωμα στην κορυφή της σφήνας, σιδερώνουμε και τελειώσαμε. Γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά.
=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER