ΜΕΝΟΥ

Σάββατο

ΝΤΡΑΠΕ ΚΡΟΥΑΖΕ ΑΜΑΝΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ

ΝΤΡΑΠΕ ΚΡΟΥΑΖΕ ΑΜΑΝΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ
Αυτό το κομψό μικρό μπλουζάκι είναι το τέλειο κομμάτι για όλο τον χρόνο, και είναι σχεδιασμένο για να ραφτεί από ελαστικό ύφασμα που ρέει με μικρή ελαστικότητα...
Τα συνιστώμενα υφάσματα είναι, μετάξι, μπαμπού, βαμβακερά Μοντάλ,tencel, βισκόζη ή ρεγιόν ή ακόμη και ένα ελαφρύ πλεκτό ύφασμα.
Τα χαρακτηριστικά της μπλούζας αυτής είναι το στρογγυλό ντεκολτέ, το ντραπέ κρουαζέ εμπρός και το δέσιμο στην μέση που της δίνουν μία δυναμική εμφάνιση.
Φορέστε αυτήν την αιθέρια μοντέρνα μπλούζα κάτω από μια ογκώδη ζακέτα ή το εφαρμοστό σακάκι σας τους κρύους μήνες, ή φορέστε την μόνη της για να μείνετε δροσερές, κομψές και απόλυτα γυναίκες τις θερμότερες ημέρες.
Δεν χρειάζεται να είστε εξπέρ της ραπτικής γιατί η μπλούζα αυτή μπορεί να ραφτεί ακόμα και από αρχαρίους. Το δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν είναι προσφορά της ιστοσελίδας https://www.fabric.com/ διατίθεται στα μεγέθη ΗΠΑ 6/8/10/12/14/16/18/20/22/24/και 26 (Μετατρέψτε τα μεγέθη σε ευρωπαϊκά εδώ), αποτελείται από 30 σελίδες, είναι στα Αγγλικά και περιέχει σαφείς οδηγίες.
Τα περιθώρια ραφής έχουν πλάτος 1εκ. Όλες οι ραφές είναι ραμμένες με τις καλές πλευρές μαζί εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Οι δεξιότητες που απαιτούνται περιλαμβάνουν: ράψιμο με ελαστικά ζέρσεϊ υφάσματα (είναι εύκολο! Και εδώ δείτε τι πρέπει να προσέχετε όταν εργάζεστε με ελαστικά υφάσματα) Μπορείτε να τελειώσετε το ντεκολτέ και τις μασχάλες με καθαρίσματα ή με ρέλι. Το απαιτούμενο ύφασμα  είναι περίπου 2.2 μέτρα διπλόφαρδο.
=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER