ΜΕΝΟΥ

Παρασκευή

ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΦΟΥΣΤΑΣ

ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΦΟΥΣΤΑΣ
Προετοιμάζοντας την παρούσα ανάρτηση, βρήκα μερικές ενδιαφέρουσες φωτογραφίες σχετικά με το πώς να αλλάξω το μήκος σε φούστες ή φορέματα. 
Σας παρουσιάζω μια σειρά ιδεών που μου φάνηκαν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.
Σήμερα, βεβαίως, η μεταποίηση και η επιμήκυνση των παλαιών ενδυμάτων δεν είναι τόσο σημαντική καθώς ζούμε κατά την περίοδο της ακμής της μαζικής αγοράς, όπου βεβαίως είναι ευκολότερο να αγοραστούν νέα ρούχα παρά να μεταποιηθούν τα παλαιά. Ωστόσο, μερικές φορές μας είναι δύσκολο να αποχωριστούμε κάποια αγαπημένα κομμάτια και πραγματικά είναι κρίμα να τα πετάξουμε, πόσο περισσότερο αν έχουν κατασκευαστεί με καλά υφάσματα που δεν τα βρίσκουμε εύκολα στην εποχή μας.  Έτσι επιλέγουμε να τα ανανεώσουμε. Η συχνότερη ίσως μεταποίηση είναι η επιμήκυνση φορέματος ή φούστας όχι μόνο γιατί πιθανόν να έχει υποστεί κάποια συρρίκνωση, αλλά επειδή θα θέλαμε να αλλάξουμε λίγο την όψη της. Φυσικά η επιμήκυνση δεν είναι δύσκολη, αλλά σίγουρα πρέπει να είναι και όμορφη.
Πώς να επιμηκύνετε τα ρούχα: μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για έμπνευση.
Όπως δείχνει η πρακτική όμως, ακόμη και σε νέα ενδύματα συχνά το μήκος δεν μας ικανοποιεί και ψάχνουμε ιδέες για να το προσαρμόσουμε σε κάτι που θα θέλαμε. Ας ξεκινήσουμε με φούστες και φορέματα. Για παράδειγμα, ένθετα από διαφανές ύφασμα στο στρίφωμα των γυναικείων ενδυμάτων.
Φυσικά, ο πιο δημοφιλής τρόπος είναι να προσθέσουμε στον ποδόγυρο ένθετα από ύφασμα που δημιουργεί χρωματική αντίθεση με το ένδυμα ή δαντέλα.
Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να επιμηκύνετε εσώρουχα, μανσέτες  μπλούζες, παντελόνια κλπ. Με αυτόν τον τρόπο τα ρούχα μας θα δείχνουν ενδιαφέροντα δεν θα φαίνονται τουλάχιστον βαρετά.
=======

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER