ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη

DAISY TOP

 
 DAISY TOP
Το Daisy Top παρέχει στυλ και άνεση.
 Η αντίθεση που δημιουργεί η δαντέλα με τα κεντημένα φωτεινά λουλούδια πάνω στο μαύρο του υφάσματος κάνει αυτό το κομμάτι ακαταμάχητο! 
Μπορείτε να προσθέσετε κρόσσια για να δώσετε μία λεπτή αλλά σέξι εμφάνιση στο ντεκολτέ σας! Η ευελιξία στο styling είναι ατελείωτη. 
Θα μπορούσατε να συνδυάσετε το Daisy Top με το αγαπημένο σας τζιν, αλλά είναι επίσης το τέλειο τοπ για την βραδινή σας έξοδο! Και για μία ροκ εμφάνιση, συνδυάστε το με ένα εφαρμοστό δερμάτινο παντελόνι. Αλλά ας δούμε πώς να ράψετε το Daisy Top!
Υφάσματα και υλικά που χρησιμοποιούνται:
2 μέτρα από το Black Stretch Bamboo Jersey
Μαύρη κλωστή
1 μαύρο κουμπί
2 μέτρα διπλό μαύρο ρέλι (αγοράζετε ή φτιάχνετε μόνες σας)
Απλά συμπληρώστε την φόρμα, επιβεβαιώστε τη διεύθυνση email σας και θα σας σταλεί ένα link για να κατεβάσετε δωρεάν το πατρόν σας.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Mood Fabrics, όπου θα βρείτε φωτογραφικές οδηγίες για το σημερινό πατρόν. Ας επανέλθουμε στο πατρόν. Όλα τα περιθώρια ραφής είναι 1 εκ, εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά.  Σημειώστε ότι το συγκεκριμένο πατρόν είναι διαθέσιμο ως το μέγεθος ΗΠΑ 30. Δείτε εδώ τις αντιστοιχίες μεγεθών ΗΠΑ – Ευρώπη.
Οδηγίες ραψίματος: Θα ήταν ιδανικό να χρησιμοποιήσετε έναν κοπτοράπτη, αλλά δεν είναι απολύτως απαραίτητο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την οικιακή ραπτομηχανή σας και να λειτουργήσει εξίσου ωραία!
1.Τοποθετήστε το μπροστινό μέρος στο πίσω και ράψτε τις πλευρικές ραφές. Σιδερώστε τα περιθώρια ραφής ανοικτά.
2. Καρφιτσώστε τα μανίκια στις εγκοπές και ράψτε τη ραφή κάτω από την μασχάλη.
3. Καρφιτσώστε και τοποθετήστε τα μανίκια στη θέση τους και ράψτε τα
4. Στη συνέχεια, ράψτε μαζί την δαντέλα στις ραφές των ώμων.
5. Ανοίξτε τις ραφές των ώμων και στερεώστε το ρέλι στο λαιμό, όπως επίσης στο πίσω άνοιγμα που προορίζεται για να τοποθετηθεί το κουμπί, στη συνέχεια βεβαιωθείτε ότι όλα είναι στην θέση τους. Ακολούθως, διπλώστε το ρέλι και ράψτε για να τελειώσετε.
6. Μόλις ολοκληρωθεί το ράψιμο του ρελιού, μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτό το κομμάτι προσθέτοντας το κουμπί.
7. Τώρα μπορούμε να καρφιτσώσουμε την δαντέλα στο πάνω μέρος της μπλούζας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ταιριάξει με όλες τις εγκοπές. Ράψτε την στην θέση της.
8. Εν συνεχεία διπλώστε τα μπροστινά και πίσω μέρη της ζώνης μέσης και σιδερώστε. Καρφιτσώστε την μπροστινή και πίσω ζώνη της μέσης στις πλαϊνές ραφές. Συνδυάστε τη ζώνη της μέσης με την μπλούζα στις πλαϊνές ραφές και στερεώστε τις στην θέση τους κατά μήκος του κάτω ανοίγματος. Ράψτε και σιδερώστε.
9. Τελειώστε το μανίκι με ένα στριφτό στρίφωμα και ράψτε.
10. Τοποθετήστε τα κρόσσια γύρω από τη ραφή της δαντέλας και ράψτε. Δώστε σε όλα έναν καλό πάτημα με το σίδερο και τελειώσατε!
=======

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER