ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη

ΧΑΛΑΡΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙ

ΧΑΛΑΡΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙ
Αυτή η κομψή και χαλαρή μπλούζα που δένει με ένα κορδόνι στον λαιμό και με μακριά μανίκια
που σουρώνουν στις μανσέτες είναι εύκολο να ραφτεί και είναι κατάλληλη για να φορεθεί στην εργασία ή σε κάποια βραδινή έξοδο.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι εδώ θα βρείτε μόνο το δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν, που έρχεται στα μεγέθη small, medium και large. Είναι αρκετά εύκολο να ραφτεί από την στιγμή που έχετε κόψει σωστά τα κομμάτια σας και δεν θεωρώ ότι χρειάζονται περαιτέρω οδηγίες. Αν παρόλα αυτά δεν αισθάνεστε ασφαλείς να προχωρήσετε και χρειάζεστε επεξηγήσεις για την διαδικασία ραφής θα πρέπει να αγοράσετε ένα αντίγραφο του περιοδικού «Love Sewing» τεύχος 62 για να βρείτε τις οδηγίες σας.
Παρακαλείστε να σημειώσετε τις ακόλουθες τροποποιήσεις στο σχέδιο:
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Χρησιμοποιήστε ένα περιθώριο ραφής 1cm εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Χρησιμοποιείστε ένα μεσαίου βάρους ύφασμα ώστε να δημιουργεί ένα όμορφο ντραπάρισμα. Αν σκοπεύετε να το ράψετε για πρωινές εμφανίσεις: λινό, βαμβάκι, ντένιμ ή βισκόζη, θα ήταν τα καταλληλότερα υφάσματα.
Για κάποια βραδινή εμφάνιση χρησιμοποιείστε κρεπ ντε σιν ή σατέν. Πριν από το ράψιμο των ραφών ώμου του εμπρός και πίσω κορσάζ, θα πρέπει να έχει ράψει μαζί τα δύο πίσω κομμάτια με ένα περιθώριο ραφής 1cm.
Φτιάξτε ρέλι μήκους 1,5μ και πλάτους 2.5εκ από το κυρίως ύφασμα σας για το κορδόνι του λαιμού.(θυμηθείτε εδώ πως φτιάχνουμε συνεχόμενο ρέλι). Μπορείτε αν δεν θέλετε να μπείτε στον κόπο να φτιάξετε μόνες σας το ρέλι, να αγοράσετε ένα μονόχρωμο που να ταιριάζει με τα χρώματα της μπλούζας σας.
Καλή επιτυχία!
========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER