ΜΕΝΟΥ

Δευτέρα

ΠΑΛΤΟ Η ΖΑΚΕΤΤΑ?

ΠΑΛΤΟ Η ΖΑΚΕΤΤΑ?
Πρόκειται για ένα παλτό; Είναι μια ζακέτα; Δεν είναι σίγουρο. Ένα πράγμα όμως που ξέρουμε στα σίγουρα είναι ότι αυτό το ένδυμα της Amanda Walker είναι εντυπωσιακό με αυτό το μπουκλέ ύφασμα.
Χωρίς να απαιτούνται κουμπότρυπες, αυτό είναι μια καλή αρχή για αρχάριους στο ράψιμο παλτό, απαιτώντας μόνο βασικές τεχνικές ραψίματος με κοπτοράπτη ή ζιγκ ζαγκ βελονιά για νοικοκυρεμένες ραφές. Θα μπορούσατε βεβαίως να κάνετε μια ζώνη μέσης αν επιθυμείτε από οποιοδήποτε εναπομείναν ύφασμα.
Υλικό
Μπουκλέ ύφασμα 2.5m (πλάτους 150cm)
Μέγεθος
Είναι ένα μέγεθος για όλους.
Κόψιμο
Κόψτε ένα κομμάτι για πίσω στην τσάκιση.
Κόψτε δύο κομμάτια για εμπρός
Κόψτε δύο κομμάτια για το εμπρός μανίκι και δύο για το πίσω
Κόψτε δύο κομμάτια για τις εμπρός μόστρες
Κόψτε ένα καθάρισμα γιακά στην τσάκιση
Κόψτε δύο κομμάτια τσέπες
Εγγραφείτε στο sewmag.co.uk , κατεβάστε και εκτυπώστε τα κομμάτια του πατρόν στο sewmag.co.uk /templates. Ελέγξτε τις μετρήσεις στήθους και περιφέρειας στα πατρόν για να εξασφαλιστεί ότι είναι κατάλληλο μέγεθος για εσάς, και προσαρμόστε, εάν είναι απαραίτητο. Κόψτε όλα τα κομμάτια σύμφωνα με τον οδηγό κοπής. Η σελίδα είναι στα Αγγλικά, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον μεταφραστή της google για να επιλέξετε τη γλώσσα σας, απλά κάντε δεξί κλικ στη σελίδα και επιλέξτε μετάφραση στην γλώσσα που θέλετε. Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε τις οδηγίες ραψίματος. Υπάρχουν επτά τεμάχια του πατρόν και 34 σελίδες για να εκτυπώσετε. 
1,5 εκατοστά περιθώριο ραφής χρησιμοποιείται παντού, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.
Μπορείτε να εκτυπώσετε το πατρόν χρησιμοποιώντας έναν απλό οικιακό εκτυπωτή και να εκτυπώσετε σε Α4 σελίδες. Μετά την εκτύπωση, βάλτε τα κομμάτια του πατρόν σε ένα μεγάλο τραπέζι ή στο πάτωμα και επισυνάψετε τα κομμάτια μαζί και στην συνέχεια κόψτε τα επιμέρους κομμάτια.
Επίσης μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να προσθέσετε φόδρα αν θέλετε. Η φόδρα πρέπει να κοπεί 1 εκ φαρδύτερη σε όλες τις διαστάσεις από ότι θα κόψετε τα κομμάτια του παλτό.
Οδηγίες ραφής:
Οι οδηγίες ραψίματος μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα του περιοδικού sewmag.co.uk.  Όπως προανέφερα η σελίδα είναι στα Αγγλικά, αλλά μπορεί να μεταφραστεί στα Ελληνικά (κάντε δεξί κλικ στη σελίδα και επιλέξτε μετάφραση)
Η φωτογραφία που χρησιμοποιείται σε αυτήν την ανάρτηση είναι από την ιστοσελίδα του περιοδικού sewmag.co.uk.
Παρακαλώ μοιραστείτε μαζί μας φωτογραφίες από το παλτό που θα ράψετε. Επιθυμούμε πάρα πολύ να δούμε το αποτέλεσμα αυτό.
===============================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER