ΜΕΝΟΥ

Σάββατο

ΚΑΠΑ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΜΕΝΕΣ ΑΚΡΕΣ

 ΚΑΠΑ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΜΕΝΕΣ ΑΚΡΕΣ ΑΡΧΙΚΗ
ΚΑΠΑ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΜΕΝΕΣ ΑΚΡΕΣ
Οι κάπες είναι το κορυφαίο είδος πανωφοριού στις τάσεις της φετινής σεζόν, και για αυτόν τον λόγο επιμένουμε αυτήν την περίοδο να παρουσιάζουμε διάφορες κάπες και τεχνικές ραφής τους. Το καλύτερο όμως με τις κάπες είναι ότι είναι πραγματικά πολύ εύκολα έργα (η χαρά των αρχαρίων φίλων μας) και βεβαίως ανάλογα με το ύφασμα που θα επιλέξουμε μπορούν να φορεθούν ακόμα και τα ψυχρά βραδάκια του καλοκαιριού.
Οπότε σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα ακόμα tutorial που βρήκαμε στην αγαπημένη μας ιστοσελίδα merricksart. Όπως θα διαπιστώσετε, είναι απίστευτα εύκολο να γίνει, και βεβαίως αν είστε πλήρεις από πανωφόρια, μπορείτε να ράψετε μία κάπα για να προσφέρετε ως δώρο -το τέλειο δώρο- για τις αδελφές σας, τις φίλες σας, ή σε οποιαδήποτε άλλη μοντέρνα γυναίκα του κύκλου σας!
Υλικά που απαιτούνται:
1 έως 2 μέτρα ύφασμα (το συγκεκριμένο ύφασμα ήταν 1,60 φάρδος, οπότε 1 μέτρο ήταν αρκετό)
Κλωστή που να ταιριάζει.
Οδηγίες:
 ΚΑΠΑ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΜΕΝΕΣ ΑΚΡΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
Βήμα 1. Βάλτε το ύφασμα σας οριζόντια και κόψτε μια σχισμή στην μέση αυτής της πλευράς του υφάσματος με βάθος περίπου 60 cm, όπως φαίνεται.
Βήμα 2. Γαζώστε γύρω από την σχισμή στα 2 cm, κυρίως γύρω από το σημείο που κάνει την καμπύλη για τον λαιμό. Στην συνέχεια με το ψαλίδι σας κάνετε σε αυτό το σημείο μερικές εγκοπές χωρίς να κόψετε το γαζί που κάνατε για να έχετε την δυνατότητα να το γυρίσετε προς τα μέσα και να το στριφώσετε χωρίς να τραβάει και το στρίφωμα να κάθεται ωραία και επίπεδα και λεία. Στην συνέχεια στριφώστε γύρω από την σχισμή διπλώνοντας την άκρη μέσα με ένα περιθώριο ραφής 2,5 εκ.
Βήμα 3. (προαιρετικό) Για να δώσετε στην κάπα μία ομορφότερη εμφάνιση μπορείτε να κόψετε τις γωνίες σε καμπύλες. Αυτό το βήμα είναι τελείως προαιρετικό και φυσικά εσείς αποφασίζετε αν θέλετε να το ακολουθήσετε. Αν όμως το ακολουθήσετε είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα, καθώς θα δείχνει υπέροχα.  ΚΑΠΑ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΜΕΝΕΣ ΑΚΡΕΣ
Βήμα 4. Στριφώστε τις όλες τις εξωτερικές πλευρές γύρω από ολόκληρη την κάπα, γυρίζοντας προς τα μέσα με ένα περιθώριο ραφής 1,5 cm. Τελειώστε κάνοντας ένα καλό σιδέρωμα σε όλες τις ραφές σας, και είστε έτοιμες! Τόσο εύκολο είναι τελικά, συμφωνείτε?
Πηγή : merricksart
==========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER