ΜΕΝΟΥ

Σάββατο

ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙ

ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙ
Σήμερα ο άντρας μου έφτιαξε ένα καναπεδάκι. Στην πραγματικότητα είχε φτιάξει ένα μπαουλάκι από ξύλα πριν από καιρό. Το είχαμε τοποθετήσει δίπλα στο τζάκι και το χρησιμοποιήσουμε σαν αποθηκευτικό χώρο.
Εγώ είχα φτιάξει μαξιλάρια για να το χρησιμοποιούμε και σαν κάθισμα, ένα για την πλάτη και ένα για κάθισμα, αλλά κάθε τρεις και λίγο μάζευα στο μαξιλάρι της πλάτης από το πάτωμα.
Πρόσφατα όμως έπεσε στα χέρια του το κεφαλάρι από ένα παλιό μονό κρεβάτι, από καλό ξύλο και σκάλισμα στο χέρι, το οποίο όμως ήταν σε αθλία κατάσταση. Ο καπλαμάς είχε φουσκώσει από την υγρασία και ήθελε δουλειά. Επειδή δεν τον φοβίζει η δουλειά, αλλά ούτε τα δύσκολα, το πήρε και το επισκεύασε. ΄Εβρεξε τον καπλαμά, τον ίσιωσε, τον κόλλησε πάλι, τον καθάρισε και τον βερνίκωσε.
Αφιέρωσε χρόνο και κόπο και έκανε το κεφαλάρι σχεδόν καινούργιο. "Όμως τι θα το κάνεις το κεφαλάρι, που θα το χρησιμοποιήσεις;" τον ρώτησα. "Κάτι θα σκεφτώ" μου απάντησε.
Όπως πιθανότατα θα καταλάβατε, το τοποθέτησε ως πλάτη στο μπαουλάκι που είχε φτιάξει και πραγματικά τώρα μπορούμε να το ονομάζουμε "καναπεδάκι", αφού έχει πλάτη.
Πως σας φαίνεται? Δεν είναι καταπληκτικό?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER