ΜΕΝΟΥ

Δευτέρα

ΦΟΡΕΜΑ ΑΠΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ

ΦΟΡΕΜΑ ΑΠΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ
Εύκολη μεταποίηση.
Επανέρχομαι σήμερα στο αγαπημένο μου θέμα την μεταποίηση.
Βρήκα αυτήν την ενδιαφέρουσα εκδοχή μεταποίησης από παλιά πουλόβερ στο Domestickam και την μοιράζομαι μαζί σας καθώς σκέφτηκα ότι ίσως όπως και εγώ, έχετε κάποια πουλόβερ στην ντουλάπα σας, που πλέον δεν φοράτε ποτέ. Τι θα κάνετε;
Ή θα τα πετάξετε για να αδειάσει ο χώρος ή θα τα μετατρέψετε σε κάτι άλλο. Εγώ πάντως τα κρατώ μέχρι να αποφασίσω τι θα τα κάνω. Αυτή είναι μία πρόταση που πραγματικά σκέφτομαι να εκμεταλλευτώ σύντομα.
Ας δούμε λοιπόν, τι μας προτείνει αυτή η ανάρτηση.
Πρόκειται για ένα πουλόβερ και ένα T-shirt, αλλά μπορείτε να πάρετε 2 πουλόβερ ή απλά να προσθέσετε ένα κομμάτι ύφασμα. Θα πρέπει βεβαίως τα δύο κομμάτια που θα χρησιμοποιήσετε να είναι από παρόμοια υφάσματα ώστε να έχουν την ίδια υφή για να ταιριάξουν όμορφα και χωρίς να δημιουργούν προβλήματα. Είναι πραγματικά πολύ εύκολο να κάνετε μία τέτοια μεταποίηση αρκεί να είστε προσεκτικές. Είναι πραγματικά μια εξαιρετική επιλογή να φτιάξετε ένα φόρεμα από κάποια παλαιά πουλόβερ. Και φυσικά γίνεται ακόμα καλύτερη και απαραίτητη αφού όσο πάει πλησιάζουν ταχύτατα οι ψυχρότερες ημέρες και τα πιο σημαντικά σημεία θα καλύπτονται με ένα ζεστό φόρεμα.
Έτσι, παίρνουμε κοντά μας τα πουλόβερ ή τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε για αυτήν την μεταποίηση.
Αν το πουλόβερ που θα χρησιμοποιήσουμε στο μπούστο είναι φαρδύ μπορούμε να κόψουμε τα μανίκια και ταυτόχρονα τοποθετώντας επάνω του ένα εφαρμοστό μπλουζάκι μας να διορθώσουμε το φάρδος του, κόβοντας ότι περισσεύει. Αφήστε τα μανίκια στην άκρη γιατί θα τα χρειαστούμε αργότερα.
Στην συνέχεια, αποφασίζουμε σε τι σχέδιο θέλουμε να καταλήξει το φόρεμα μας. Μπορούμε να κόψουμε ανόμοιες οριζόντιες λωρίδες όπως στην παρούσα μεταποίηση ή διαγώνιες, κάθετες, αλλά και γιατί όχι ρόμβους.
Τώρα κόβουμε το δεύτερο πουλόβερ ή T-shirt ή ύφασμα. Μην ξεχάσετε να αφήσετε 1-1,5 cm στις ραφές.
Όταν έχουμε αποφασίσει το σχέδιο και όλα τα στοιχεία είναι έτοιμα, τα ράβουμε μεταξύ τους. Επίσης ράβουμε πάλι πίσω τα μανίκια και το φόρεμα είναι έτοιμο.
Πηγή : domestickam
===========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER