ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη

ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΦΟΡΕΜΑ

Η ιδανική εικόνα «κλεψύδρα», που οι περισσότερες γυναίκες ονειρεύονται, μπορεί να αποκτηθεί από κάθε γυναίκα, αν φοράει ένα «έξυπνο φόρεμα» το οποίο δημιουργεί μια λεπτή μέση, κρύβει την κοιλίτσα και αλλάζει το μέγεθος του στήθους.
Ναι το «έξυπνο φόρεμα» έχει αυτήν την δυνατότητα. Και η αλήθεια είναι ότι μπορεί να κάνει θαύματα! Το φάσμα ιδεών για έξυπνα φορέματα είναι αρκετά ευρύ.
Το «έξυπνο» φόρεμα, μπορεί να δημιουργηθεί με ριγέ ύφασμα τοποθετώντας τις λουρίδες έτσι ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια λωρίδα στις πλευρές του φορέματος.
Στο ριγέ τοποθετούμε οριζόντια τις λωρίδες πάνω από το στήθος, διαγώνια στις πλευρές και κάθετα κάτω και με τον τρόπο αυτό δημιουργούμε την «κλεψύδρα».
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από αυτά τα υφάσματα που χρησιμοποιεί ο Alexander McQueen, και που αναδεικνύουν το στήθος σας ενώ ταυτόχρονα δίνουν στη μέση σας ένα λεπτό σχήμα.
Η Kim Kardashian, η Victoria Beckham, η Carol Vorderman και πολλές άλλες σταρ ή μη του Χόλιγουντ, φαίνεται ότι αγαπούν αυτό το «έξυπνο φόρεμα». Πάντα μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα φόρεμα σε ένα μόνο αντίτυπο σύμφωνα με το δικό μας γούστο και επιθυμία.
Η απουσία ενός υφάσματος με αυτήν την ειδική εκτύπωση δεν μπορεί να γίνει εμπόδιο, επειδή το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας συνδυασμούς άλλων υφασμάτων.
Ένα τέτοιο φόρεμα, τουλάχιστον ένα, θα πρέπει να είναι στην ντουλάπα της κάθε γυναίκας, αν όχι για διόρθωση, αλλά για μια εντυπωσιακή έμφαση και ανάδειξη της καλλίγραμμης σιλουέτας.
Πηγή : t-stile
============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER