ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ!

WELCOME BOX

WELCOME!

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!

Εδώ θα βρείτε ότι αφορά την ραπτική και όχι μόνο, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ρίξτε μιά ματιά στις αναρτήσεις μας και θα χαρούμε να ακούσουμε τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις σας.

Πέμπτη

ΕΥΚΟΛΗ - ΚΟΜΨΗ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ


Μία πολύ όμορφη και εύκολη παντελόνα από το http://apairandasparediy.com θα δούμε στην παρούσα ανάρτηση. Το καλοκαίρι χρειάζεται άνετα και δροσερά ρούχα, και για αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε αυτήν την υπέροχη παντελόνα. Θα δούμε λοιπόν μαζί με την Geneva Vanderzeil

πως μπορούμε να ράψουμε παντελόνα. 

Είναι ίσως το πιο εύκολο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε στον κόσμο εάν έχουμε βασικές γνώσεις ραψίματος με το χέρι ή με την ραπτομηχανή. Το μυστικό για αυτό το έργο είναι να επιλέξουμε ένα ωραίο ύφασμα που να κινείται καλά, και να το κάνει ένα υπέροχο ρούχο. Αυτό το έργο είναι μια απλή επέκταση ενός σορτς - σαν αυτό με τις πούλιες. Είναι πάρα πολύ εύκολο.

ΥΛΙΚΑ
2 μέτρα υφάσματος, ας χρησιμοποιήσουμε ένα ωραίο ρεγιόν
Καρφίτσες
Λάστιχο για τη μέση
ψαλίδι
Κλωστή
Με μία παντελόνα ή παντελόνι πιτζάμας ως πατρόν, 
1. Κόβουμε το ύφασμα σε δύο κομμάτια κατά μήκος. Στη συνέχεια, το διπλώνουμε στο μισό. Τοποθετούμε το μακρύ άκρο των παντελονιών σας στο διπλωμένο άκρο του υφάσματος (τσάκιση), όπως φαίνεται παρακάτω.
2. Κόβουμε . Επαναλαμβάνουμε για το άλλο κομμάτι.
3. Καρφιτσώνουμε τα κομμάτια μαζί στις δύο καμπύλες άκρες.
4. Τώρα το δύσκολο κομμάτι. Γυρίζουμε τις εξωτερικές ραφές στο κέντρο, ώστε να είναι στραμμένες η μία στην άλλη. Στη συνέχεια, καρφιτσώνουμε τις ραφές ποδιών. Μόλις ολοκληρώσουμε το καρφίτσωμα, θα δείτε να δημιουργείται η βασική παντελόνα. Την τρυπώνουμε και την προβάρουμε για να δούμε αν όλα είναι καλά.
5. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ράψουμε εκεί που έχουμε βάλει τις καρφίτσες, στην συνέχεια ράβουμε τα στριφώματα και τέλος κάνουμε μια ελαστική ζώνη. Διπλώνουμε το πάνω μέρος της παντελόνας, ράβουμε δημιουργώντας ένα τούνελ που θα περάσουμε μέσα το λάστιχο. Πολύ εύκολο!

Όταν το φοράμε φροντίζουμε να καλύπτουμε τη μέση είτε με μια μακριά μπλούζα, είτε με μία φαρδιά ζώνη.

Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η ανάρτηση και βεβαίως προτείνω να επισκεφτείτε την πηγή.  Εκεί θα βρείτε πολλές σαν την παρούσα, ενεργοποιώντας τον σύνδεσμο "πηγή" στο κάτω μέρος, όπου θα σας μεταφέρει αυτόματα στην πρωτότυπη ιστοσελίδα.


Enter your email address:

Delivered by FeedBurner