ΜΕΝΟΥ

Παρασκευή

ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ

 ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ
Άλλη μία όμορφη ανάρτηση από την ολλανδική ιστοσελίδα miasu με δωρεάν πατρόν.  Για να κατεβάσετε το πατρόν κάντε κλικ  στο στοιχείο λήψης στο κάτω μέρος.
Σε αυτήν την ανάρτηση, θα δούμε  πως μπορούμε να ράψουμε όμορφο εφαρμοστό μπλουζάκι συνδυασμένο με ψηλόμεση μίνι φούστα.
Το μέγεθος της μπλούζας είναι Medium, η φούστα είναι μεταξύ ενός small και ενός medium. Αυτό εξαρτάται επίσης από τον τύπο του υφάσματος που χρησιμοποιούμε.
Μέθοδος
Κόβουμε τα κομμάτια του πατρόν κατά μήκος των εξωτερικών μαύρων γραμμών, κολλάμε το ένα στο άλλο σύμφωνα με το Α, Β, ... Όπως βλέπουμε, αυτό είναι μόνο το μισό πατρόν. Στην φούστα το μπροστινό κομμάτι είναι το ίδιο με το πίσω, έτσι κόβουμε το ίδιο δύο φορές από το ύφασμα μας.     
   Μπλούζα
Κόβουμε το μπροστινό και το πίσω μέρος της μπλούζας. Τοποθετούμε το μπροστινό και το πίσω μέρος με τις καλές πλευρές του υφάσματος μαζί και γαζώνουμε τις ραφές και τις ραφές των ώμων. (Χρησιμοποιούμε μια βελονιά ζιγκ-ζαγκ!). Γυρίζουμε το μέσα έξω και ελέγχουμε αν όλα είναι σωστά. Ράβουμε το στρίφωμα της μπλούζας, με μια διπλή βελόνα.
Φούστα
Τοποθετούμε το εμπρός και πίσω μέρος με τις καλές πλευρές μαζί και γαζώνουμε τις ραφές με βελονιά ζιγκ-ζαγκ. Γυρίζουμε το μέσα έξω και ελέγχουμε αν όλα είναι σωστά. Προβάρουμε την φούστα μπροστά στον καθρέφτη, για να δούμε αν είναι εντάξει στο σώμα μας και να αποφασίσουμε το μήκος το οποίο μας ικανοποιεί. Σημειώνουμε επάνω στην μέση, αλλά και κάτω στον ποδόγυρο, που θα κάνουμε τα στριφώματα. Σε αυτό ίσως είναι καλύτερα να έχουμε ένα χέρι βοηθείας καθώς είναι πολύ δύσκολο την ώρα που προβάρουμε ταυτόχρονα να σημειώνουμε τα στριφώματα. Αν όλα είναι καλά, μπορούμε να ράψουμε το πάνω και το κάτω μέρος της φούστας. Αυτό γίνεται με μια διπλή βελόνα. (Επειδή το ύφασμα είναι ελαστικό, δεν χρειάζεται προσθήκη φερμουάρ.)
Εύκολο και γρήγορο. Συμφωνείτε;
Πηγή : miasu
============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER