ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ!

WELCOME BOX

WELCOME!

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!

Εδώ θα βρείτε ότι αφορά την ραπτική και όχι μόνο, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ρίξτε μιά ματιά στις αναρτήσεις μας και θα χαρούμε να ακούσουμε τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις σας.

Τετάρτη

ΚΟΜΨΗ ΝΤΡΑΠΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ

 ΚΟΜΨΗ ΝΤΡΑΠΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ

Ράβω μπλούζα για όλα τα μεγέθη.

Αυτή είναι μια μπλούζα, από αυτές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, μου άρεσε και αποφάσισα να την μοιραστώ μαζί σας προσθέτοντας κάποιες οδηγίες για την κατασκευή της. 
Είναι πολύ εύκολη και πολύ κομψή κατά την άποψή μου και μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ντραπαρίσματα που κάνει και βεβαίως μόλις προμηθευτώ το ύφασμα θα την ράψω.  

Χρειαζόμαστε :
 ύφασμα διαστάσεων 1 x 1,5μ. κάπως βαρύ για να πέφτει όμορφα, όπως το ζέρσεϊ. 
Κλωστή
Λάστιχο
Ραπτομηχανή

Επίπεδο : Για αρχάριες

Οδηγίες :
Διπλώνουμε το ύφασμα μας στην μέση κατά μήκος και κόβουμε όπως το σχέδιο. Βεβαιωνόμαστε ότι η ελαστικότητα είναι κατά πλάτος και όχι κατά μήκος. Προσθέτουμε περιθώρια ραφής 4 εκ σε όλες τις πλευρές. Ράβουμε τις πλαϊνές ραφές καλές πλευρές μαζί (προσέχουμε να μην ράψουμε τα ανοίγματα για τα χέρια). Στριφώνουμε στην περιφέρεια γυρίζοντας προς τα μέσα μία φορά 2 εκ και μία δεύτερη φορά 2 εκ και γαζώνουμε. Στην συνέχεια και με τον ίδιο τρόπο, όπως στην περιφέρεια, στριφώνουμε τα μανίκια. Τελειώνοντας ράβουμε με τον ίδιο τρόπο την λαιμόκοψη, αφήνοντας πίσω ένα μικρό άνοιγμα για να περάσουμε με μία παραμάνα το λάστιχο. Το μήκος του λάστιχου, εξαρτάται από το πόσο βαθύ θέλουμε να είναι το ντεκολτέ. Περνάμε το λάστιχο, στερεώνουμε με βελόνα και κλωστή τις άκρες του και κλείνουμε το μικρό άνοιγμα. 
Και αυτό ήταν. Τελειώσαμε!!!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ/ (SUBSCRIBE TO MY FEEDS)


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ!

</!doctype>Σημείωση : 
Στο γάζωμα με την ραπτομηχανή όταν έχουμε να δουλέψουμε με πλεκτά και ελαστικά υφάσματα πρέπει προσέχουμε και να χρησιμοποιούμε ζιγκ ζαγκ ραφή, 
100% πολυεστερική κλωστή και βελόνα με στρογγυλή μύτη κατάλληλη για ελαστικά υφάσματα. Αυτό είναι σημαντικό καθώς έτσι το ύφασμα μας 
θα διατηρήσει την ελαστικότητά του και θα αποφύγουμε το σπάσιμο της κλωστής. Επίσης θα ήθελα να επισημάνω ότι πρέπει πάντα να φροντίζουμε να έχουμε τα σωστά υλικά για κάθε έργο. Στην περίπτωσή μας εδώ πρέπει να φροντίσουμε να έχουμε πάντα βελόνες για ελαστικά υφάσματα και καλής ποιότητας πολυεστερικές κλωστές.
 ΚΟΜΨΗ ΝΤΡΑΠΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΑΤΡΟΝ

Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η ανάρτηση και βεβαίως προτείνω να επισκεφτείτε την πηγή.  Εκεί θα βρείτε πολλές σαν την παρούσα, ενεργοποιώντας τον σύνδεσμο "πηγή" στο κάτω μέρος, όπου θα σας μεταφέρει αυτόματα στην πρωτότυπη ιστοσελίδα.

Πηγή liveinternet


Enter your email address:

Delivered by FeedBurner