ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ!

WELCOME BOX

WELCOME!

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!

Εδώ θα βρείτε ότι αφορά την ραπτική και όχι μόνο, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ρίξτε μιά ματιά στις αναρτήσεις μας και θα χαρούμε να ακούσουμε τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις σας.

Τετάρτη

ΠΩΣ ΜΕΤΑΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΑΣ ΣΑΚΑΚΙ

  ΠΩΣ ΜΕΤΑΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΑΣ ΣΑΚΑΚΙ

ΜΕΤΑΠΟΙΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΣΑΚΑΚΙ ΜΕ POM POM ΚΑΙ ΔΑΝΤΕΛΑ.

Τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας είναι πολύ απλά: Φούστα, μπλούζα, φόρεμα παντελόνι, σακάκι, πουκάμισο. Τα παραπάνω κομμάτια φοριούνται συνεχώς, χειμώνα, φθινόπωρο, άνοιξη, καλοκαίρι, δείχνοντας διαφορετικά χάρη σε επιλεγμένα αξεσουάρ. Τι κάνουμε όμως όταν έχουμε βαρεθεί κάποια ρούχα; 
Τα μεταποιούμε φυσικά. Δεν είναι καιρός για σπατάλες.
Στον καιρό μας και εν μέσω οικονομικής κρίσης, η μεταποίηση και η ανακύκλωση των παλιών μας ρούχων είναι μια πολύ έξυπνη λύση, έτσι ώστε να εξοικονομούμε χρήματα χωρίς να στερούμαστε την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας που τόσο μας αναζωογονεί. 
 Η μεταποίηση παλιών ρούχων εκτός του ότι είναι μια από τις λύσεις στις οποίες στρεφόμαστε προκειμένου να εξοικονομήσουμε χρήματα,  είναι η καλύτερη λύση για να καταφέρουμε να διατηρήσουμε κάποια αγαπημένα κομμάτια από την ντουλάπα για περισσότερο καιρό. Κυρίως όμως και πάνω από όλα αυτά έχει εξελιχθεί σε χόμπι και κυρίως τόπο δημιουργικότητας. 
Να και ένα παράδειγμα πως προσθέτοντας δαντέλα στο «παλιό» μας σακάκι θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε, μία νέα νότα, για να ξανά ερωτευθούμε .

Ας δούμε πως μεταποιούμε σακάκι, ένα σακάκι, όπως είναι αυτό που βλέπουμε. Εδώ με μια πιο ρομαντική και γλυκιά διάθεση, συνδυάζουμε το pompom με την δαντέλα.Και ο χρόνος που θα χρειαστούμε για αυτήν την μεταποίηση δεν είναι περισσότερος από 15 λεπτά ...

Υλικά:
1. Σακάκι ή μπουφάν 
2. Δαντέλα λαιμού(σαν αυτές που πωλούνται για την λαιμόκοψη, 
την χρησιμοποιούμε στο πίσω μέρος) 
3. Λωρίδα της pompom του 
4. Ψαλίδι 
5. Καρφίτσες
6. Ραπτομηχανή (εάν δεν έχουμε μπορούμε να το 
κάνουμε με το χέρι με βελόνα και κλωστή)
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ/ (SUBSCRIBE TO MY FEEDS)


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ!

</!doctype>Διαδικασία:
1. Στερεώνουμε τα pom pom με την δαντέλα χρησιμοποιώντας τις καρφίτσες.
 ΠΩΣ ΜΕΤΑΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΑΣ ΣΑΚΑΚΙ ΟΔΗΓΙΕΣ
2. Τοποθετούμε αυτό το κομμάτι στο κέντρο της πλάτης στο σακάκι σας κάτω από τον γιακά και στερεώνουμε το με καρφίτσες.
3. Με ζιγκ-ζαγκ ραφή, ράβουμε ολόκληρο το κομμάτι της δαντέλας πάνω από τις φούντες στο σακάκι.
4. Χρησιμοποιώντας το ψαλίδι, κόβουμε γύρω από το εσωτερικό μέρος του σακακιού για να αφαιρούμε το ύφασμα κάτω από την δαντέλα.

Μπορούμε επίσης να κάνουμε μία παρόμοια μεταποίηση στο πίσω ή εμπρός μέρος ενός πουκαμίσου ή μιας μπλούζας και να μην αφαιρέσουμε το εσωτερικό.
Δαντέλες μπορούμε να προσθέσουμε παντού. Δείτε εδώ και εδώ μερικές ιδέες.


Αυτό το αποτέλεσμα που δημιουργείται με τις φούντες και την δαντέλα μετατρέπει το απλό λευκό (βαρετό) σακάκι σε ένα πολύ ενδιαφέρων και εντυπωσιακό ένδυμα με μια πολύ θηλυκή πινελιά πίσω.

Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η ανάρτηση και βεβαίως προτείνω να επισκεφτείτε την πηγή.  Εκεί θα βρείτε πολλές σαν την παρούσα, ενεργοποιώντας τον σύνδεσμο "πηγή" στο κάτω μέρος, όπου θα σας μεταφέρει αυτόματα στην πρωτότυπη ιστοσελίδα.

Πηγή : planb.annaevers

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner