ΜΕΝΟΥ

Κυριακή

ΠΕΡΛΕΣ - ΧΑΝΤΡΕΣ - ΠΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΑΝΤΕΛΕΣ

περλες
ΠΕΡΛΕΣ - ΧΑΝΤΡΕΣ - ΠΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΑΝΤΕΛΕΣ
Και ξαφνικά προκύπτει ένας γάμος, μία σημαντική εκδήλωση, ή κάποιο άλλο σημαντικό γεγονός στο οποίο πρέπει να παραστούμε και τελευταία στιγμή συνειδητοποιούμε ότι δεν έχουμε τίποτα ανάλογο της περίστασης να φορέσουμε;
Εδώ είναι μερικές ιδέες που θα μας βοηθήσουν και επιπλέον θα κάνουν την εμφάνισή μας μοναδική είτε πρόκειται για ένα πουκάμισο ή κάποια μπλούζα, ζακέτα ή ένα φόρεμα ή ακόμα και αν πρόκειται για ένα t-shirt.
Παίρνουμε λοιπόν ένα απλό ρούχο μας, στη συνέχεια το διακοσμούμε και στο μετατρέπουμε σε κάτι μοναδικό.
Χρειαζόμαστε πέρλες, χάντρες ή πούλιες, μια λεπτή μακριά βελόνα και κλωστή σε χρώμα που να ταιριάζει με τις χάντρες ή το ένδυμα. Αν σχεδιάζουμε να βάλουμε πολλές χάντρες, θα ήταν καλή ιδέα να χρησιμοποιήσουμε "πλαστικές" που θα είναι ελαφρύτερες από το γυαλί.
Πως σας φαίνονται αυτές οι ιδέες?
ΜΠΛΟΥΖΕΣ

ΦΟΡΕΜΑΤΑ  TSHIRTS
ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΡΕΤΑ ΜΑΣ ΡΟΥΧΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΔΑΝΤΕΛΑΣ
Το αγαπημένο μας T-shirt δεν μας κάνει πλέον? Υπάρχει τρόπος να το σώσουμε. Και σε αυτή την περίπτωση, έρχονται για βοήθεια οι δαντέλες. Αν πάλι το T-shirt, το θεωρούμε βαρετό, συνηθισμένο, άχρωμο και χωρίς προσωπικότητα, πάλι μπορούμε να πάρουμε την βοήθεια της δαντέλας. Είναι πραγματικά καταπληκτικό πως μπορεί να αλλάξει ένα απλό ρούχο με την προσθήκη ενός κομματιού δαντέλας.
Ξεκινάμε λοιπόν και βάζουμε δαντέλες χειροποίητες ή μη, παντού.
Πως σας φαίνεται η προσθήκη δαντέλας στην παραπάνω φωτογραφία; Καταπληκτικό έτσι; Βέβαια θα έλεγα ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με προσθήκη δαντέλας για καθαρά διακοσμητικούς λόγους ή γιατί βαρεθήκαμε το άχρωμο μπλουζάκι μας και θέλουμε να του δώσουμε ένα λόγο ύπαρξης.
Εδώ κόβουμε τα σεμεδάκια της γιαγιάς και τα προσθέτουμε στις πλαϊνές ραφές και στο ντεκολτέ ενός απλού tank top. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να φαρδύνουμε ένα στενό μπλουζάκι ή πουκάμισο.
Και εδώ έχουμε προσθήκη δαντέλας στις πλαϊνές ραφές. Αυτός είναι ένας πολύ συνηθισμένος τρόπος για να φαρδύνουμε ένα στενό μπλουζάκι ή πουκάμισο. Βέβαια το ίδιο αποτέλεσμα, δηλαδή να φαρδύνουμε ένα μπλουζάκι, μπορούμε να έχουμε και με την προσθήκη υφάσματος.
Σε αυτήν την φωτογραφία η προσθήκη δαντέλας γίνεται στην μέση της μπλούζας, στο εμπρός ή πίσω κομμάτι ή και στα δύο και βεβαίως έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Δίνει μεγαλύτερο φάρδος στο ρούχο.
Μπορούμε να επιμηκύνουμε μπλούζες, φορέματα με την προσθήκη δαντέλας και αυτές οι παραπάνω φωτογραφίες μας δίνουν νομίζω εξαιρετικές ιδέες.
Η δαντέλα δεν είναι μόνο για διακόσμηση, είναι και ιδιαίτερα χρηστική για περιπτώσεις σαν αυτές που αναφέραμε παραπάνω.
Φυσικά δεν χρησιμοποιείται μόνο σε μπλούζες, φορέματα, παντελόνια κλπ, χρησιμοποιείται για να δώσει προσωπικότητα σε σάλια, φουλάρια, πασμίνες κλπ
Ελπίζω να βρήκατε κάποιες καλές ιδέες σε αυτήν την ανάρτηση και να σας φάνηκε αρκετά χρήσιμη για μελλοντικά σας νέα έργα ή μεταποιήσεις.
==========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER