ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ!

WELCOME BOX

WELCOME!

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!

Εδώ θα βρείτε ότι αφορά την ραπτική και όχι μόνο, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ρίξτε μιά ματιά στις αναρτήσεις μας και θα χαρούμε να ακούσουμε τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις σας.

Σάββατο

3 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑ DIY ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ


Σήμερα θα παρακολουθήσουμε την διαδικασία 
πως θα φτιάξουμε ένα εξαιρετικά ελκυστικό τοπ.
Πόσα και πόσα πουκάμισα δεν πετάμε κατά καιρούς, είτε γιατί τα βαρέθηκαν οι άντρες μας, είτε γιατί πάχυναν ή αδυνάτισαν και δεν τους κάνουν, είτε γιατί τρίφτηκαν οι γιακάδες ή οι μανσέτες και πραγματικά δεν φοριούνται. Τις περισσότερες δε φορές, το υπόλοιπο πουκάμισο είναι σε άριστη κατάσταση. Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν την ευκαιρία και με βάση αυτό το tutorial και το δωρεάν πατρόννα φτιάξουμε το δικό μας τοπ, σέξι τοπ.
 Φυσικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και οποιοδήποτε άλλο ύφασμα.
Όμως όπως έχουμε πει πολλές φορές ζούμε την εποχή της μεταποίησης και εκμεταλλευόμαστε ότι υπάρχει διαθέσιμο στο σπίτι χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε ούτε δεκάρα. Οπότε εγώ συστήνω πριν τρέξετε να αγοράσετε ύφασμα, να ψάξετε καλά στο σπίτι και είμαι σίγουρη ότι κάτι αξιόλογο προς μεταποίηση θα βρείτε. Αυτό γενικά είναι ένα πολύ εύκολο έργο, χρειάζεται όμως  σωστό μέτρημα και προσοχή στις γωνίες, ώστε να είναι καλά τακτοποιημένες, για να φαίνονται και όμορφες.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ/ (SUBSCRIBE TO MY FEEDS)


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ!

</!doctype>

Υλικά:
Δωρεάν πατρόν κρουαζέ τοπ
(περιλαμβάνει το περιθώριο ραφής, στην εκτύπωση 100%)
Μεγάλο αντρικά πουκάμισο ή 1 μέτρο υφάσματος
κλωστή που να ταιριάζει
Καρφίτσες
Ψαλίδι
Ραπτομηχανή

Μέθοδος:
 Εκτυπώνουμε και κόβουμε το πατρόν. Πλένουμε και σιδερώνουμε το ύφασμα που θα χρησιμοποιήσουμε για το έργο μας. Κόβουμε τα κομμάτια υφάσματος, καθώς και 3 μακριές λωρίδες ρέλι.
1. Με τις καλές πλευρές μαζί ράβουμε τις ραφές των ώμων με περιθώριο ραφής στο 1 εκ.
2. Διπλώνουμε την κάτω άκρη του εμπρός 0,5 εκ και σιδερώνουμε. Επαναλαμβάνουμε, καρφιτσώνουμε και στην συνέχεια γαζώνουμε. Ράβουμε την πίσω κάτω πλευρά με τον ίδιο τρόπο.
3.  Διπλώνουμε τις μπροστινές γωνιακές άκρες 1 εκ και σιδερώνουμε.
4. Στη συνέχεια, κόβουμε από τα μανίκια - 2 κομμάτια όπως φαίνεται παρακάτω, όσο το δυνατόν πιο μακριά. Με τις καλές πλευρές μαζί, ράβουμε τα πλαϊνά πάνελ στο 1 εκ .
5. Γυρίζουμε το μέσα-έξω. Διπλώνουμε την επάνω ραφή περίπου 3 εκ προς το κέντρο, δημιουργώντας 2 κορυφογραμμές. Γαζώνουμε για περίπου 25 εκ, μειώνοντας την πτυχή καθώς προχωράμε.
6. Σιδερώνουμε.
7. Χρησιμοποιώντας καρφίτσες στερεώνουμε την ζώνη στην λοξή πλευρά και στα πλαϊνά (όπως στην φωτογραφία) και γαζώνουμε. 

Τελειώνουμε το ντεκολτέ και τις μασχάλες με ρέλι και ζιγκ-ζαγκ βελονιά.
Το αποτέλεσμα είναι ένα εντυπωσιακό τοπ, 
που μπορεί να φορεθεί με τρεις τρόπους.


Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η ανάρτηση και βεβαίως προτείνω να επισκεφτείτε την πηγή.  Εκεί θα βρείτε πολλές σαν την παρούσα, ενεργοποιώντας τον σύνδεσμο "πηγή" στο κάτω μέρος, όπου θα σας μεταφέρει αυτόματα στην πρωτότυπη ιστοσελίδα.

ΠΗΓΗ thefeltedfox

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner