ΜΕΝΟΥ

Κυριακή

WALL POCKET ORGANIZER

WALL POCKET ORGANIZER Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτό το έργο, με τις οδηγίες κατασκευής για ένα organizer τοίχου με θήκες (Wall Pocket Organizer Tutorial)
Οι θήκες είναι ευρύχωρες, και χωράνε σελίδες μεγέθους Α4 για να αποθηκεύετε οτιδήποτε μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας! Ένα χοντρό ύφασμα από καραβόπανο, σας βοηθά να δημιουργήσετε μεγάλες θήκες
χωρίς να χρειάζεται να προσθέσετε κάποιου είδους ενίσχυση στο ύφασμα. Το ροζ καραβόπανο που βρέθηκε στα καταστήματα ενθουσίασε την συγγραφέα, ίσως περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και ήταν η αιτία για την κατασκευή του organizer. Σκέφτηκε ότι το ροζ ταιριάζει τέλεια με χρυσό και έτσι έψαξε
και βρήκε και αυτό το το φανταστικό μεταλλικό χρυσό ρέλι το οποίο πραγματικά έδωσε μια αίσθηση πολυτέλειας σε αυτό το έργο!
Ας αρχίσουμε δουλειά!!!
Προμήθειες:
1,20 μ ύφασμα καραβόπανο διπλόφαρδο.
6 -7 μέτρα μεταλικό χρυσό ρέλι
1 ξύλινη ράβδος μήκους περίπου 80 εκ και διαμέτρου 3/4 inches
2 μεγάλα αγκίστρα , να είστε σίγουροι ότι τα άγκιστρα είναι αρκετά μεγάλα για να κρατήσουν την ξύλινη ράβδο
σπρέι βαφής κόλλα προαιρετικά για να κρατήσει το ύφασμα στην ράβδο.
μεζούρα
Κοπή:
( 1 κομμάτι) για την πίσω πλευρά (βάση) : 60x90 εκ
(2 κομμάτια) για τις θήκες : 80x30 εκ
 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΟΙΧΟΥ1
Ραφή:
Ξεκινήστε, ράβοντας το ρέλι στην κορυφή της κάθε θήκης.
Διπλώστε την βάση και τις θήκες στη μέση κατά μήκος και σιδερώστε για να δημιουργήσετε στο κέντρο μια γραμμή οδηγό. Αυτό θα σας βοηθήσει για να τοποθετήσετε σωστά τις θήκες στα επόμενα βήματα. Σιδερώστε το ένα κομμάτι της θήκη όπως απεικονίζεται, δημιουργώντας μια πιέτα με τη γραμμή αναδίπλωσης στο κέντρο να εφάπτεται της γραμμής που δημιουργήσατε προηγούμενα. Η πιέτα πρέπει να είναι 3 εκ φαρδιά.
Σιδερώστε την εξωτερική θήκη όπως απεικονίζεται, δημιουργώντας μια πιέτα 1 εκ από την άκρη. Η πιέτα πρέπει να είναι 3 εκ φαρδιά. Επαναλάβετε το ίδιο και για την άλλη θήκη.
Τοποθετήστε την θήκη 5 εκ ψηλότερα από το κάτω άκρο της βάσης, ταιριάζοντας την γραμμή στο κέντρο. Γαζώστε την θήκη στην βάση κατά μήκος της γραμμής του κέντρου.
Καρφιτσώστε τα κάτω άκρα της θήκης στην βάση, διατηρώντας τις πιέτες στη θέση τους. Γαζώστε κατά μήκος των καρφιτσωμένων πλευρών κρατώντας μία απόσταση, 0,5 εκ από τις άκρες της θήκης.
Επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα για να γαζώσετε την επάνω θήκη στην βάση, κρατώντας μία απόσταση 5 εκ από την κάτω. Γαζώστε ένα ρέλι στην κάτω πλευρά κάθε θήκης. Γαζώστε το ρέλι στις πλευρές και το κάτω μέρος της βάσης. Διπλώστε το ρέλι προσεκτικά στις γωνίες για να δημιουργήσετε ένα όμορφο αποτέλεσμα.
Διπλώστε την πάνω πλευρά της βάσης προς τα πίσω 1 εκ και σιδερώστε. Διπλώστε πάλι 5 εκ και σιδερώστε. Γαζώστε το διπλωμένο άκρο στην βάση των 5 εκ, δημιουργώντας ένα τούνελ για να περάσει η ξύλινη ράβδος. Κάντε άλλο ένα γαζί 0,5 εκ πάνω από το προηγούμενο γαζί για ασφάλεια. Χρησιμοποιήστε σπρέι να βάψετε τα άγκιστρα και την ξύλινη ράβδο σε καλά αεριζόμενο χώρο και αφήστε τα λίγες ώρες να στεγνώσουν τελείως. Περάστε στην ράβδο στο τούνελ. Στερεώστε τα άγκιστρα στο επιθυμητό ύφος με κόλλα. Εάν το επιθυμείτε (συνιστάται αν παιδιά χρησιμοποιούν το organizer), τοποθετήστε 2-3 μικρές σταγόνες κόλλας μεταξύ της ράβδου και των αγκίστρων ώστε να παραμένει ασφαλώς στη θέση του.
Υπέροχη επαγγελματική δουλειά!
Διασκεδάστε τώρα οργανώνοντας τον χώρο σας!!!!
Πηγή sewmuchado
=============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER