ΜΕΝΟΥ

Σάββατο

ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΣΟΥΡΑ

 ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΣΟΥΡΑ
Μου προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση η ολοκλήρωση ενός έργου ραπτικής σε ελάχιστο χρόνο.
Μου αρέσει να ράβω κάποια πράγματα που χρειάζονται λιγότερο χρόνο να τα ολοκληρώσω από ό,τι θα ήταν  να πάω στα καταστήματα να τα αγοράσω. Και το σημερινό μου έργου δεν αποτελεί εξαίρεση! Σήμερα μοιράζομαι μαζί σας το πατρόν και τις οδηγίες για μία φούστα με σούρα που ο χρόνος για την ολοκλήρωσή της δεν ξεπερνάει τα 15 λεπτά. Και αυτό είναι ένα τέλειο έργο είτε είστε αρχάριες για να μάθετε τα βασικά ή αν είστε έμπειρες να διασκεδάσετε με το εύκολο ράψιμο. 
Έκανα αυτή την φούστα με βαμβακερό λουλουδάτο spandex ύφασμα. Είναι εξαιρετικά μαλακό και άνετο, και στην μικρή μου αρέσει πολύ να την φοράει. Αν υπάρχει μια φούστα στο συρτάρι της που θα διαλέξει για να φορέσει, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι αυτή. Αυτό είναι το τόσο υπέροχο για αυτές τις μικρές φούστες -  μπορείτε να κάνετε ένα σωρό σε χρόνο μηδέν και να έχουν ένα συρτάρι γεμάτο από αυτές για να επιλέξουν. Ακόμα καλύτερα, αυτές οι φούστες για τα μικρά κορίτσια σας είναι το τέλειο έργο για να ξεκινήσετε το ράψιμο. Ας ξεκινήσουμε, θα έχουμε τελειώσει πριν το καταλάβετε.!!!
Προμήθειες: 
ύφασμα - μαλλί ή βαμβάκι 
2 εκ φαρδύ λάστιχο 
 βασικά είδη ραπτικής - κλωστή, ψαλίδι, ραπτομηχανή , κ.λπ.
Κόψιμο
Κόψτε το ύφασμα στο επιθυμητό μήκος  (προσθέστε 4 εκ για το λάστιχο και 4 εκ  για το στρίφωμα) και κόψτε το πλάτος της μέτρησης της μέσης Χ2  (+3 εκ για το περιθώριο ραφής).
Ράψιμο
Καλές πλευρές μαζί, διπλώστε το κομμάτι της φούστας στη μέση κατά πλάτος και γαζώστε. Γυρίστε την επάνω πλευρά 1 εκ προς το εσωτερικό της φούστας, και γυρίστε πάλι προς τα μέσα άλλα 3 εκ, δημιουργώντας ένα τούνελ δια μέσω του οποίου θα περάσει το λάστιχο(ζώνη). Σιδερώστε το. Ράψτε κοντά στην διπλωμένη άκρη, αφήνοντας 2 εκ άνοιγμα για να περάσετε το λάστιχο μέσα.
 ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΣΟΥΡΑ1
Μετρήστε το λάστιχο χαλαρά γύρω από τη μέση και κόψτε, προσθέτοντας επιπλέον 2 εκ περιθώριο για να το ράψετε. Χρησιμοποιήστε παραμάνα και περάστε το λάστιχο από το άνοιγμα μέσα σε όλο το τούνελ της ζώνης. Επικαλύψτε 1 εκ σε κάθε πλευρά του λάστιχου και ράψτε το. Στην συνέχεια ράψτε για να κλείσετε το άνοιγμα που είχατε αφήσει για να περάσει το λάστιχο.
 ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΣΟΥΡΑ 2
Γυρίστε το κάτω άκρο της φούστας 2 εκ προς την εσωτερική πλευρά και στη συνέχεια, ένα άλλο 2 εκ  πάλι προς την εσωτερική πλευρά για να δημιουργήσετε το στρίφωμα και στη συνέχεια σιδερώστε. Ράψτε κοντά στην διπλωμένη άκρη, δημιουργώντας το στρίφωμα.
Είδατε πόσο εύκολο ήταν?
Ένα τέτοιο γρήγορο και ικανοποιητικό έργο θα κάνει εσάς και τα κοριτσάκια σας ευτυχισμένες!
Πηγή : sewmuchado
==============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER