ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ!

WELCOME BOX

WELCOME!

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!

Εδώ θα βρείτε ότι αφορά την ραπτική και όχι μόνο, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ρίξτε μιά ματιά στις αναρτήσεις μας και θα χαρούμε να ακούσουμε τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις σας.

Πέμπτη

ΠΟΥΛΟΒΕΡ + ΜΠΛΟΥΖΑ = ΣΥΝΟΛΟ

 ΠΟΥΛΟΒΕΡ + ΜΠΛΟΥΖΑ = ΣΥΝΟΛΟ
Σήμερα θα σας παρουσιάζω έναν εύκολο τρόπο πως να μεταποιήσουμε σε κάτι ζεστό και άνετο, μία μπλούζα και ένα πουλόβερ. 
Θα σας δείξω πώς προσθέτουμε τα μανίκια του πουλόβερ στην μπλούζα και να κάνουμε μια φούστα με το υπόλοιπο πουλόβερ. Αυτή η μεταποίηση δεν μου πήρε περισσότερο από 1-2 ώρες.  Έχει κυρίως ίσιες ραφές και γίνεται τόσο γρήγορα που μπορούμε να το τελειώσουμε και να το φορέσουμε την ίδια ημέρα

Εδώ είναι μια γρήγορη επισκόπηση της διαδικασίας.
Βήμα 1: Κόβουμε τα μανίκια τόσο της μπλούζας όσο και του πουλόβερ.
Βήμα 2: Ράβουμε τα μανίκια  του πουλόβερ στη θέση που ήταν τα μανίκια που κόψαμε της μπλούζας.
Βήμα 3: Κόβουμε την φούστα από το υπόλοιπο πουλόβερ
Βήμα 4: Ράβουμε στην μέση της φούστας το λάστιχο.
Ξεκινάμε ......
 ΠΟΥΛΟΒΕΡ + ΜΠΛΟΥΖΑ = ΣΥΝΟΛΟ ΟΔΗΓΙΕΣ
Βήμα 1:  Κόβουμε το πρώτο από τα δύο μανίκια του πουλόβερ 22 εκ και ανοίγουμε τις πλαϊνές ραφές. Κόβουμε τα μανίκια της μπλούζας και στο υπόλοιπο μανίκι,  ανοίγουμε τις πλαϊνές ραφές περίπου 2,5 εκ.
Βήμα 2 : Καρφιτσώνουμε και γαζώνουμε με κοπτοράπτη ή ζιγκ ζαγκ ραφή τα μανίκια του πουλόβερ στα μανίκια της μπλούζας, και στη συνέχεια  με τον ίδιο τρόπο κλείνουμε την πλευρά των μανικιών.
Εδώ βλέπουμε πως είναι το τελικό μανίκι εσωτερικά.
Βήμα 3 : Τοποθετούμε επάνω στο πουλόβερ μια pencil φούστα για οδηγό. Μην ενοχλείστε προσθέτοντας περιθώριο ραφής καθώς το πουλόβερ θα τεντώσει γύρω από το σώμα.
Βήμα 4 : Κόβουμε τα κομμάτια φούστας και γαζώνουμε τις πλευρές με κοπτοράπτη ή ζιγκ ζαγκ ραφή. Κόβουμε ένα κομμάτι λάστιχου που να ταιριάζει άνετα στη μέση σας και γαζώνουμε με κοπτοράπτη ή ζιγκ ζαγκ ραφή τα άκρα να κλείσουν.
Καρφιτσώνουμε το λάστιχο στην καλή πλευρά  της μέσης της φούστας και γαζώνουμε με κοπτοράπτη ή ζιγκ ζαγκ ραφή. Προσέχουμε να τεντώνουμε το λάστιχο, καθώς γαζώνουμε. Διπλώνουμε προς τα επάνω το λάστιχο μία φορά. . . . . και διπλώνουμε το λάστιχο και πάλι. Αυτό θα ενθυλακώσει το λάστιχο και θα έχουμε ένα ωραίο καθαρό φινίρισμα. Πιάνουμε το λάστιχο στις πλαϊνές ραφές έτσι ώστε το λάστιχο να μην τυλίγεται.
Εδώ βλέπετε μια κοντινή άποψη πως είναι το μανίκι.
Και εδώ είναι μια κοντινή άποψη του τελικού αποτελέσματος. 
Αυτό ήταν όλο. Τελειώσαμε!!!!

Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η ανάρτηση και βεβαίως προτείνω να επισκεφτείτε την πηγή.  Εκεί θα βρείτε πολλές σαν την παρούσα, ενεργοποιώντας τον σύνδεσμο "πηγή" στο κάτω μέρος, όπου θα σας μεταφέρει αυτόματα στην πρωτότυπη ιστοσελίδα.

Πηγή εδώ


Enter your email address:

Delivered by FeedBurner