ΜΕΝΟΥ

Δευτέρα

ΣΧΕΔΙΑΖΩ ΠΑΤΙΛΕΤΑ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΟΥ


ΣΧΕΔΙΑΖΩ ΠΑΤΙΛΕΤΑ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΟΥ

Είναι πολύ εύκολο να προσθέσετε πατιλέτα για φερμουάρ σε ένα πατρόν παντελονιού που δεν έχει. Χρειάζονται μερικά επιπλέον βήματα και λίγο περισσότερος χρόνος.

Πατιλέτα, μία ακόμα λεπτομέρεια ραψίματος που δίνει επαγγελματική όψη στα ρούχα μας. Δείτε λεπτομερώς πώς να ανταπεξέλθετε επιτυχώς σε αυτή την εργασία!

Θα προσθέσουμε σε ένα ήδη υπάρχον πατρόν παντελονιού, πατρόν πατιλέτας για φερμουάρ μπροστά. Βεβαίως είναι πάντα καλύτερο και πιο εξυπηρετικό να χρησιμοποιήσετε ένα πατρόν που έχει σχεδιαστεί για φερμουάρ μπροστά, όμως είναι επίσης εύκολο να προσθέσετε την πατιλέτα σε ένα σχέδιο παντελονιού στο οποίο δεν έχει προβλεφτεί. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.


ΥΛΙΚΑ
Πατρόν Παντελόνιου χωρίς φερμουάρ μπροστά
Πατρόν ή χαρτί σχεδιασμού πατρόν
Καμπυλόγραμμο

ΟΔΗΓΙΕΣ
Τοποθετήστε ένα χαρτί κάτω από το κέντρο του εμπρός πατρόν.
Προσδιορίστε το σημείο βάσης φερμουάρ. Αυτό θα ποικίλει ανάλογα με το μέγεθος ενός ατόμου, τις προσωπικές προτιμήσεις, την εφαρμογή μπροστά και το ύφος του παντελονιού. Συνήθως, το σημείο βάσης βρίσκεται κάπου μεταξύ 5 και 10 εκ από το σημείο τομής του καβάλου. Θα πρέπει επίσης να υπάρχει αρκετός χώρος για να χωρέσει ένα φερμουάρ 18-22 εκ. Αφού προσδιοριστεί το επιθυμητό σημείο, σημειώστε το σημείο στην κεντρική γραμμή με τετραγωνική κουκίδα.
Προσθέστε το πτερύγιο της πατιλέτας στο χαρτί σχεδιασμού τραβώντας μια γραμμή 4,5 εκ από το κεντρικό εμπρός περίγραμμα που καμπυλώνει στο σημείο βάσης του φερμουάρ, χρησιμοποιώντας το καμπυλόγραμμο για να εξασφαλίσετε μια ομαλή καμπύλη. Αυτό γίνεται η νέα γραμμή κοπής για το μέτωπο της πατιλέτας.

Κόψτε το νέο κομμάτι πατρόν και κατασκευάστε το μέτωπο της πατιλέτας.

1 - Σημειώστε τη γραμμή συρραφής στο πατρόν παντελονιού από τη μέση έως την εμπρόσθια ραφή καβάλου. Σταματήστε 1 εκατοστό από την άκρη της ραφής του εμπρόσθιου καβάλου και σημειώστε με κύκλο.

2. Αντιγράψτε το εμπρός πατρόν παντελονιού σε ένα κομμάτι χαρτί για να φτιάξετε το εσωτερικό κομμάτι πατρόν της πατιλέτας.

3 - Ιχνηλατήστε την γραμμή συρραφής και του κύκλου. Προσθέστε ένα περιθώριο ραφής 1 cm γύρω από τη γραμμή συρραφής και κόψτε το.

4. Αντιγράψτε γύρω από το κομμάτι πατρόν πατιλέτας για να κάνετε ένα αντίγραφο. Σχεδιάστε μια κατακόρυφη γραμμή 1 cm από την καμπύλη άκρη.

5. Διπλώστε το χαρτί κατά το ήμισυ κατά μήκος της καθέτου γραμμής.

6 - Ενώ διπλώνετε, κόβετε το κομμάτι πατρόν κατά μήκος των γραμμών για να δημιουργήσετε το άλλο κομμάτι της πατιλέτας.

ΠΗΓΗ

==========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER