ΜΕΝΟΥ

Δευτέρα

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΝΙΚ ΦΟΡΕΜΑ V

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΝΙΚ ΦΟΡΕΜΑ V
Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ξεκινήσαμε σε αυτό το blog να μοιραζόμαστε μαζί σας δωρεάν σχέδια ραπτικής και αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που βλέπω όλο και περισσότερους επισκέπτες να έρχονται στο blog μου.

Δεν ξέρω αν θα βρείτε τα αγαπημένα σας σχέδια εδώ ή όχι, αλλά ελπίζω τουλάχιστον να βρείτε κάποιες πηγές έμπνευσης και ιδέες για τα επόμενα έργα σας. Σήμερα μοιραζόμαστε ένα ακόμη απλό πατρόν φορέματος – τουνίκ με ντεκολτέ V. Όλοι αγαπάμε άνετα ρούχα, έτσι δεν είναι; Δεν είμαι εξαίρεση και γι 'αυτό μου αρέσει να ράβω τέτοιου είδους φορέματα. Έχω μια μικρή συλλογή από τουνίκ στην ντουλάπα μου σε όλα σχεδόν τα χρώματα και ντεσέν, και με μόνη παραλλαγή στο σχέδιο της λαιμόκοψης και το μήκος των μανικιών!
Αυτό το φόρεμα είναι εξαιρετικά εύκολο να ραφτεί - όπως βεβαίως και οποιαδήποτε άλλη τουνίκ και αποτελείται από λίγα κομμάτια υφάσματος, με ένα βαθύ ντεκολτέ V για να το αναβαθμίσει σε ένα σέξι φόρεμα. Φυσικά, εάν επιλέξετε ένα ελαστικό πλεκτό ύφασμα, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή ώστε το ντεκολτέ να μην ξεχειλώσει και βαθύνει υπερβολικά. Η αυτοκόλλητη καρίνα θα είναι ο καλύτερος φίλος σας εδώ.
Αυτό το πατρόν έχει ένα φερμουάρ στο πίσω μέρος του φορέματος, αλλά αν δεν θέλετε να ράψετε φερμουάρ, απλά κόψτε το πίσω κομμάτι του φορέματος στην τσάκιση του υφάσματος και ράψτε τα δύο κομμάτια (εμπρός και πίσω)μαζί. Αν θέλετε το φόρεμά σας να μοιάζει περισσότερο με εκείνα τα ακριβά υψηλής ποιότητας ανάλογα φορέματα, προσθέστε ένα αόρατο φερμουάρ. Μπορείτε όμως ακόμη και να προσθέσετε ένα εκτιθέμενο μεταλλικό φερμουάρ αν σας αρέσει αυτό το στυλ.
Το πατρόν έχει δημιουργηθεί σε μορφή pdf και εκτυπώνεται σε οικιακό εκτυπωτή χρησιμοποιώντας χαρτί Α4. Δεν είστε σίγουροι πώς να εκτυπώσετε και να κόψετε τα πατρόν; Δείτε τον οδηγό εδώ .


Το φόρεμα αποτελείται από μερικά απλά κομμάτια:
A. Εμπρός – 1τεμ
Β Πίσω - 2τεμ (εάν προσθέσετε φερμουάρ) / 1τεμ (αν κοπεί το πίσω κομμάτι στην τσάκιση)
C. μανίκι - 2τεμ
Δ Καθάρισμα εμπρός – 1τεμ
Ε Καθάρισμα πίσω – 2τεμ
Ελέγξτε για το μέγεθός σας στο Διάγραμμα μεγεθών πριν από τη λήψη.
========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER