ΜΕΝΟΥ

Τρίτη

ΦΟΡΕΜΑ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ

ΦΟΡΕΜΑ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ
Αυτό είναι ένα υπέροχο βασικό φόρεμα για μια κομψή σιλουέτα.
Το ντεκολτέ, το μήκος μανικιού και το στρίφωμα μπορούν να αλλάξουν πολύ εύκολα για να δημιουργήσουν ένα εντελώς διαφορετικό φόρεμα. Θα μπορούσε επίσης να γίνει με μεταξωτό ζέρσεϊ, μάλλινο ζέρσεϊ, ή ελαστικό βελούδο για να έχετε διαφορετικό αποτέλεσμα.
Πως να εκτυπώσετε το πατρόν πλήρους μεγέθους
1 Κατά την προετοιμασία για την εκτύπωση του PDF, βεβαιωθείτε ότι το εκτυπώνετε σε 100% και ότι δεν υπάρχει κλιμάκωση. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις για την κλιμάκωση σελίδας (πρέπει να είναι "καμία") και ελέγξτε την προεπισκόπηση για να βεβαιωθείτε ότι θα εκτυπώνετε σε πλήρες μέγεθος.
Βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο με την ένδειξη "Αυτόματη περιστροφή και κέντρο" δεν είναι επιλεγμένο (οι οδηγίες ισχύουν ειδικά για το Adobe Reader. Εάν χρησιμοποιείτε άλλο πρόγραμμα ανάγνωσης PDF, ελέγξτε για παρόμοιες ρυθμίσεις).
2 Για να βεβαιωθείτε ότι το πατρόν έχει εκτυπωθεί στη σωστή κλίμακα, ελέγξτε το μέγεθος του τετραγώνου δοκιμής. Το τετράγωνο δοκιμής πρέπει να είναι 2 "× 2" (5 × 5 cm).
3 Για να αρχίσετε να συναρμολογείτε το πατρόν, κόψτε ή διπλώστε το διάστικτο περιθώριο γύρω από κάθε σελίδα.
4 Οι σελίδες αριθμούνται σε σειρές, έτσι η πρώτη γραμμή των σελίδων αριθμείται 1a, 1b, 1c, κ.λ.π.
Ευθυγραμμίσει τις σειρές και ταιριάξετε με τις διακεκομμένες γραμμές μαζί, έτσι ώστε να επικαλύπτονται. Κολλήστε τις σελίδες μαζί.
Χρησιμοποιήστε τον εικονογραφημένο οδηγό για να ταιριάξετε κάθε κομμάτι. Μόλις ολοκληρωθεί το πατρόν, βρείτε το μέγεθός σας. Καρφιτσώστε το πατρόν στο ύφασμα και ακολουθήστε τη γραμμή για να κόψετε ή να εντοπίσετε το πατρόν.
Διάταξη, σήμανση + οδηγίες κοπής
1 Βρείτε τις γραμμές που αντιστοιχούν στο μέγεθός σας και εντοπίστε τα κομμάτια του πατρόν, είτε σε χαρτί σχεδιασμού είτε απευθείας πάνω στο ύφασμα, χρησιμοποιώντας καρμπόν και τροχό ιχνογράφησης. 2 Αν κόβετε κομμάτια πατρόν στην τσάκιση ή κόβετε δύο από το ίδιο κομμάτι πατρόν, διπλώστε το ύφασμα στη μέση, ούγια με ούγια, με τις καλές πλευρές μαζί. Σημειώστε ότι αυτή η τεχνική δεν είναι κατάλληλη για ορισμένα υφάσματα, οπότε ελέγξτε τις οδηγίες του έργου αν δεν είστε βέβαιοι. 3 Βάλτε τα κομμάτια του πατρόν στο ύφασμα όσο το δυνατόν πιο κοντά. Ελέγξτε δύο φορές ότι όλα τα κομμάτια του πατρόν που πρέπει να κόψετε “
on the fold” τοποθετούνται στην τσάκιση.
4 Αντιγράψτε όλα τα σημάδια του πατρόν στην ανάποδη πλευρά του υφάσματος, εκτός αν σημειώνεται διαφορετικά.
5 Διαβάστε όλες τις οδηγίες κοπής που αναφέρονται στις οδηγίες του έργου για πληροφορίες σχετικά με το πόσα κομμάτια πατρόν να κόψετε από το ύφασμα σας και την καρίνα.
6 Χρησιμοποιήστε βάρη για να κρατήσετε τα κομμάτια του πατρόν σταθερά προς τα κάτω και χρησιμοποιήστε καρφίτσες για να στερεώσετε τις γωνίες όπως χρειάζεται.
7 Κόψτε τα κομμάτια αργά και προσεκτικά.
8 Μεταφέρετε όλα τα σημάδια στο ύφασμα.
Το εκτυπώσιμο δωρεάν πατρόν διατίθεται σε 5 μεγέθη XS, S, M, L και XL και είναι 28 σελίδες.
Κατεβάστε το πατρόν ΕΔΩ.
========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER