Σελίδες

Σάββατο

ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΗΣ AUDREY

ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΗΣ AUDREY
Ένα μικρό μαύρο φόρεμα εμπνευσμένο από τους Hepburn και Givenchy.
Η Coco Chanel μπορεί να είναι η μητέρα του LBD(little black dress – μικρού μαύρου φορέματος), αλλά όταν ακούω τις λέξεις "μικρό μαύρο φόρεμα", πάντα σκέφτομαι την Audrey Hepburn και το πρωινό στο Tiffany's. 
Έτσι αυτό είναι ένα δωρεάν πατρόν για ένα φόρεμα εμπνευσμένο από το φόρεμα του Hubert Givenchy που φορούσε η Audrey Hepburn στην ταινία Breakfast at Tiffany's. Το πατρόν θα το βρείτε σε ένα μικρό μέγεθος που αντιστοιχεί περίπου σε ένα μέγεθος Burda 32. Εάν είστε μέγεθος 32 αλλά κάτω από 1.70 ύψος, πιθανότατα θα τελειώσετε με απλά μία κάποια επιμήκυνση στον ποδόγυρο. Αν θέλετε να μεγαλώσετε το πατρόν δείτε οδηγίες εδώ.
Το φόρεμα έχει φόδρα και ραφές ρεντιγκότα στο εμπρός κορσάζ, πένσες στην φούστα, πένσες πίσω και αόρατο φερμουάρ στο πλάι.Σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητη καρίνα για την πίσω λαιμόκοψη και το πίσω μέρος του μπούστου ώστε να σταθεροποιήσετε την δομή και να την ενισχύσετε.
Το πατρόν είναι αρκετά βασικό (μόνο 5 κομμάτια!) Και περιλαμβάνει περιθώρια ραφής και περιθώρια στριφώματος.Ωστόσο, επειδή χρειάζεται να προσθέσετε φόδρα και οδηγίες γι 'αυτό δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή, δεν θα το συνιστούσα σε έναν αρχάριο.Εάν έχετε κάποια εμπειρία στη συναρμολόγηση ενδυμάτων με φόδρα, θεωρώ ότι θα πρέπει να είστε σε θέση να το χειριστείτε καταλλήλως.
Σχετικά με το σχέδιο:
Το μπροστινό μέρος έχει ελαφρώς χαμηλωμένη ραφή μέσης και το μπούστο έχει ραφές ρεντριγκότα.
Το μπροστινό μέρος της φούστας έχει δύο πενσάκια.Η πλάτη δεν έχει ραφή μέσης, και μόνο δύο μακριές πένσες από την γραμμή της πλάτης μέχρι το ισχίο. Ολόκληρο το φόρεμα είναι επενδεδυμένο με μαύρη ελαφριά επένδυση ταφτά, εκτός από το κομμάτι της πλάτης με σχήμα αυγού, το οποίο είναι αυτοκόλλητο.Χρησιμοποιήθηκε ένα αόρατο φερμουάρ στο πλάι για να εξασφαλίσει ότι η πλάτη ήταν όσο το δυνατόν πιο αδιάκοπη.
========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.