ΜΕΝΟΥ

Παρασκευή

ΚΟΜΨΟ ΚΑΙ ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ ΦΟΡΕΜΑ

κομψό και σοφιστικέ ΦΟΡΕΜΑ
Όλες θέλουμε να έχουμε στην ντουλάπα μας κομψά ρούχα που να μας  κολακεύουν και να αναδεικνύουν με όμορφο τρόπο το σώμα μας.
Φυσικά τα φορέματα κατέχουν την πρώτη θέση, καθώς αποτελούν ένα ρούχο το οποίο μας βοηθάει να αναδείξουμε την θηλυκότητα μας.
Όμως η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες έχουμε ένα θεματάκι με την περιοχή της κοιλιάς και για τον λόγο αυτό πρέπει πάντα να προσέχουμε τις επιλογές μας.
Θα σας πω λοιπόν ένα μυστικό. Η Α-γραμμή στα ρούχα πάντα χαρίζει στο σώμα αφού πέφτει με κομψό τρόπο και δεν τονίζει κοιλιά και περιφέρεια. Έτσι λάτρεψα το σημερινό δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν, προσφορά του περιοδικού https://www.lovesewingmag.co.uk/.
Το σημερινό σε γραμμή Α, μακρυμάνικο φόρεμα είναι κομψό και σοφιστικέ, εντυπωσιακό και φινετσάτο. Είναι ραμμένο με ένα υπέροχο κρεπ ύφασμα σε ένα μοναδικό χρώμα. Το χρώμα που λατρεύω. Το χρώμα του κρασιού Βουργουνδίας. Έχει μήκος κάτω από το γόνατο και η λεπτή γραμμή ρεντιγκότα το καθιστά εξαιρετικά κολακευτικό.
Ράψτε αυτό το υπέροχα κολακευτικό φόρεμα και κάνετε μια πρωινή εξόρμηση στα καταστήματα ( το λεγόμενο shopping therapy) ή πηγαίνετε στη δουλειά σας ή μία βόλτα το βράδυ, και να είστε σίγουρες πρώτα από όλα, ότι το φόρεμα αυτό σας κολακεύει και σας αναδεικνύει.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό το στοιχείο λήψης είναι  για το πατρόν μόνο. Αν χρειάζεστε διευκρινήσεις για να ράψετε αυτό το εξαιρετικό φόρεμα θα πρέπει να αγοράσετε ένα αντίγραφο του περιοδικού love sewing τεύχος 36 για να βρείτε τις οδηγίες σας.
Καλή επιτυχία
===========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER