ΜΕΝΟΥ

Κυριακή

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ SLIM FIT-ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ

Free pant sewing pattern
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ SLIM FIT-ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ
Πόσο συχνά μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι νέο και συναρπαστικό;
Σχεδόν πάντα ακολουθώ την ασφαλή οδό όταν πρόκειται για το προσωπικό μου στυλ, αλλά χαίρομαι όταν πειραματιζόμενη προσθέτω κάποια κομμάτια που φαίνονται να ταιριάζουν με το όλο στυλ μου. Ξεκινήστε με τα αγαπημένα και ασφαλή κομμάτια που ταιριάζουν στην σιλουέτα σας και στη συνέχεια προσθέστε μοναδικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε. 
Αυτό το ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ SLIM FIT-ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ είναι το τέλειο παράδειγμα! Εδώ έχουμε ένα υπέροχο καλό ψηλόμεσο παντελόνι που είναι κολακευτικό για τον οποιοδήποτε! Αυτό που κάνει τούτο το κομμάτι ξεχωριστό είναι η προαιρετική εντυπωσιακή τρέσα ραμμένη άψογα τις τσέπες και στη μέση! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κλασικό λευκό πουκάμισο για να συμπληρώσετε την εμφάνισή σας!
  Υφάσματα & υλικά που χρησιμοποιούνται:
§  2.5 μέτρα ύφασμα Black Sea Island Cotton Sateen
§  2 μέτρα τρέσα European Metallic Gold Lace Trim
§  1 μασουράκι κλωστή 10 Black 1000m Gutermann Sew All Thread
§  1 συσκευασία αράχνης Dritz Regular Stitch Witchery 
§  1 μαύρο φερμουάρ 580 Black 9″ Regular Zipper
§  Το πατρόν σας
Πατήστε στο Submit να σας μεταφέρει στην ιστοσελίδα του https://www.moodfabrics.com. Στην συνέχεια απλά συμπληρώστε την φόρμα, επαληθεύστε τη διεύθυνση email σας και θα σας σταλεί ένα link για να κατεβάσετε δωρεάν το πατρόν σας
Top of Form
Bottom of Form
Όταν μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της moodfabrics, θα βρείτε εικονογραφημένες οδηγίες ραψίματος.
Όλα τα περιθώρια ραφής είναι 1.5 εκ εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Σημείωση, αυτό το συγκεκριμένο πατρόν είναι διαθέσιμο έως το μέγεθος 30. Δείτε τον πίνακα με τις αντιστοιχίες μεγεθών εδώ.
Οδηγίες ραψίματος:
1.  Ράψτε τις πένσες στο πίσω και στη συνέχεια, σιδερώστε τις προς τις πλευρικές ραφές. Καρφιτσώστε τις πλάτες μαζί στο κέντρο πίσω ραφή στη συνέχεια βελονιά. Σιδερώστε την κεντρική πίσω ραφή
2.  Καρφιτσώστε τα εμπρός μαζί στην κεντρική εμπρός ραφή και ράψτε. Σιδερώστε τις ραφές ανοιχτές.
3. Τώρα ενσωματώστε την διακοσμητική τρέσα κατά μήκος της κορυφής του παντελονιού ανάμεσα στην ραφή της τσέπης και στην ραφή της μέσης. Ξεκινώντας από την τσέπη, καρφιτσώστε την τρέσα δημιουργώντας πιέτες σε όλη την διαδρομή της κορυφής.
4. Χρησιμοποιήστε μια βελονιά τρυπώματος και ασφαλίστε την τρέσα στη θέση της. Χρησιμοποιήστε ένα ύφασμα για ασφάλεια και σιδερώστε την τρέσα προς τα μέσα.
5. Καρφιτσώστε την εσωτερική τσέπη στο μπροστινό μέρος του παντελονιού και ράψτε. Τώρα γυρίστε την προς τα μέσα και σιδερώστε. Καρφιτσώστε την εξωτερική τσέπη στην εσωτερική τσέπη και ράψτε. Καρφιτσώστε την πλευρά της τσέπης στην πλευρά του παντελονιού για να εξασφαλίσετε ότι δεν θα μετατοπιστεί.
6. Καρφιτσώστε το εμπρός του παντελονιού στο πίσω στις πλαϊνές ραφές. Ράψτε κατά μήκος των πλευρών και σιδερώστε.
7. Καρφιτσώστε κατά μήκος της εσωτερικής ραφής ταιριάζοντας τις εμπρός και πίσω ραφές στο κέντρο. Ράψτε και σιδερώστε τις ραφές.
8. Προετοιμάστε την ζώνη μέσης. Καρφιτσώστε την ζώνη και ράψτε την στην θέση της. Κόψτε τα επιπλέον περιθώρια ραφής και σιδερώστε την επένδυση της ζώνης προς το εσωτερικό.
9. Καρφιτσώστε το φερμουάρ στο άνοιγμα της πλευρικής ραφής. Διπλώστε την επένδυση της μέσης πάνω στο φερμουάρ και ράψτε το φερμουάρ στην θέση του. Γυρίστε τη ζώνη στο εσωτερικό. Σιδερώστε.
10. Στριφώστε το παντελόνι στα πόδια χρησιμοποιώντας την αράχνη και αυτό είναι όλο. Είστε έτοιμες!
==========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER