ΜΕΝΟΥ

Κυριακή

ΥΠΕΡΟΧΟ T-SHIRT ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ

ΥΠΕΡΟΧΟ T-SHIRT ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ
της Deer and Doe
Αυτό είναι ένα τόσο αριστοκρατικό t-shirt, όσο δεν φαντάζεστε.
Δεν είναι εφαρμοστό, αλλά δεν είναι επίσης ούτε πολύ χαλαρό. Απλά έχει το τέλειο σχήμα για να τονίσει άνετα τις φυσικές καμπύλες μιας γυναίκας στην περιφέρεια.
Μου αρέσει το σχήμα του. Αγκαλιάζει το σώμα όμορφα γύρω από τους ώμους και το στήθος, και ανοίγει προς τα έξω λίγο γύρω από την κοιλιά/και την περιοχή της περιφέρειας και αυτό το σχήμα του είναι που το καθιστά πολύ κολακευτικό. Το επίπεδο της άνεσης που προσφέρει δε, είναι καταπληκτικό! Αυτό το T-Shirt έχει ένα στρογγυλό λαιμό και είναι εφαρμοστό στους ώμους, αλλά χαλαρώνει στη μέση και την περιφέρεια και είναι κατάλληλο ώστε να έχει σωστή προσαρμογή σε αυτά τα σημεία.
Διατίθεται με μερικές παραλλαγές στο μήκος μανικιού και τα μπαλώματα στον αγκώνα είναι προαιρετικά. Τα πατρόν της Deer and Doe είναι τόσο όμορφα όσο και κομψά. Φυσικά το συγκεκριμένο δεν αποτελεί εξαίρεση. Βεβαίως, αν το προεκτείνετε προς τα κάτω μπορείτε άνετα να έχετε ένα πανέμορφο φόρεμα.
Το να κατεβάσετε αυτό το δωρεάν πατρόν είναι εξαιρετικά απλό. Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα τους, κάνοντας κλικ και εγγραφείτε για να ανοίξετε έναν λογαριασμό και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο Plantain T-shirt patterns page και κατεβάστε το απευθείας από εκεί. Αυτό είναι όλο!
Μπορείτε να εκτυπώσετε το πατρόν χρησιμοποιώντας έναν απλό οικιακό εκτυπωτή και να εκτυπώσετε σε Α4 σελίδες.
Μετά την εκτύπωση, βάλτε τα κομμάτια του πατρόν σε ένα μεγάλο τραπέζι ή στο πάτωμα και επισυνάψετε τα κομμάτια μαζί και στην συνέχεια κόψτε τα επιμέρους κομμάτια. Η σελίδα διατίθεται στα Γαλλικά και Αγγλικά, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον μεταφραστή της Google για να επιλέξετε τη γλώσσα σας, απλά κάντε δεξί κλικ στη σελίδα και επιλέξτε μετάφραση στην γλώσσα που θέλετε.
=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER