ΜΕΝΟΥ

Δευτέρα

ΡΙΧΤΟ ΦΟΡΕΜΑ

Τα μοντέρνα μοντέλα γυναικείων φορεμάτων εντυπωσιάζουν με την ποικιλία τους. Αλλά πώς να επιλέξετε το τέλειο φόρεμα,
το οποίο όχι μόνο θα κρύψει τις αδυναμίες του σώματος, αλλά και θα τονίσει τα ωραία σημεία του; Τα φορέματα κυρίως σε τραπεζοειδές ή ριχτό σχήμα είναι μια μοναδική λύση για γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας και σωματότυπου.
Ποιο είναι το σχήμα ενός τραπεζοειδούς-ριχτού φορέματος; Το όνομα μιλά από μόνο του. Το σχέδιο του είναι κατασκευασμένο με την μορφή τραπεζιού, το στενό τμήμα του οποίου κατευθύνεται προς τα πάνω. Αυτή η λύση σχεδίασης σας επιτρέπει να ρυθμίσετε οπτικά την εικόνα, δίνοντάς της ένα θηλυκό περίγραμμα. Σήμερα μπορείτε να συναντήσετε διάφορες παραλλαγές στυλ σε τραπεζοειδούς τύπου φορέματα. Μπορεί να είναι τόσο κλασικά σε στυλ, όσο και μοντέρνα και βεβαίως και στο ύφος του casual. Όλα όμως συνδυάζουν την πρακτικότητα και την απλότητα. Επομένως, αν στην ντουλάπα σας δεν έχετε ακόμη ένα ριχτό φόρεμα, ήρθε η ώρα να το αποκτήσετε.
Αυτό το μοντέρνο στυλ μπορεί να γίνει από σχεδόν οποιοδήποτε ύφασμα. Ωστόσο, τα πιο δημοφιλή μοντέλα των παγκόσμιων σχεδιαστών είναι κατασκευασμένα από λινάρι, πυκνή φανέλα, βαμβάκι κλπ. Η επιλογή του υλικού εξαρτάται όχι μόνο από την εποχή του χρόνου αλλά και από ολόκληρη την εικόνα. Αφού δοκιμάσετε αυτό το είδος φορέματος μια φορά, δεν θα μπορείτε να κάνετε χωρίς αυτό. 
Σήμερα πολλές ράβουν τα ρούχα τους μόνες τους. Το πατρόν σε σχήμα τραπεζιού, του οποίου το σχέδιο είναι πολύ απλό, μπορεί να δημιουργηθεί στο σπίτι. Για να γίνει αυτό, χρειάζεστε ένα κομμάτι ύφασμα, ίσο με το μήκος του φορέματος που θέλουμε να ράψουμε. Από όλες τις μετρήσεις θα χρειαστείτε μόνο το στήθος. Εάν ενδιαφέρεστε για φόρεμα με μανίκι, τότε μπορείτε να κάνετε μετρήσεις σε οποιοδήποτε μπλουζάκι που σας ταιριάζει καλά. Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη για αρχάριους στον τομέα της ραπτικής. 
Εάν χρησιμοποιείτε πλεκτό - ελαστικό ύφασμα, τότε η ραπτομηχανή σας πρέπει να έχει το ειδικό ποδαράκι για ελαστικό υλικό. Όπως θα δείτε, ένα τραπεζοειδές φόρεμα, το σχέδιο του οποίου είναι πολύ απλό, μπορεί να δημιουργηθεί σε μόλις μισή ώρα.  Ράψετε λοιπόν ένα μοναδικό φόρεμα που δεν θα μπορεί να βρεθεί σε καμία από τις συλλογές σχεδιασμού του κόσμου! Διακοσμήσετε το φόρεμα με τη βοήθεια μιας καρφίτσας ή άλλων αξεσουάρ, ανάλογα με το γούστο σας.
=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER