ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΕ ΒΟΛΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΟ ΠΑΤΡΟΝ

Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της ένα λευκό πουκάμισο. Είναι ένα κομψό και διαχρονικά θηλυκό πουκάμισο, που κάνει σέξι και κομψή κάθε γυναίκα.
Το πουκάμισο που θα παρουσιάσουμε σήμερα και θα δούμε μαζί την διαδικασία κοπής και ραφής του είναι λευκό κρουαζέ με βολάν και μην ξεχνάτε ότι τα διακοσμητικά στοιχεία φέτος είναι της μόδας.

Ένα πουκάμισο αρχοντικό που μπορεί να φορεθεί πάνω από παντελόνι ή φούστα για μία χαλαρή βόλτα, αλλά και φυσικά μέσα από ταγέρ για μία πιο επίσημη περίσταση.
Εδώ θα βρούμε δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν στα μεγέθη 38, 40 και 42 (αντίστοιχα medium, large, kai x-large)
Αν μας ενδιαφέρει αυτό το πατρόν, θα το κατεβάσουμε, θα το τυπώσουμε σε Α4 σελίδες και θα τις κολλήσουμε μεταξύ τους. Αποτελείται από 3 κομμάτια. Το εμπρός, το πίσω και το βολάν.
Θα δούμε ότι το ένα κομμάτι πατρόν επικαλύπτει το άλλο για οικονομία χώρου, οπότε θα χρειαστεί να αντιγράψουμε το ένα πατρόν σε άλλο χαρτί.

Θα έχουμε λοιπόν 2 κομμάτια ως τα σκίτσα που ακολουθούν.

ΚΟΨΙΜΟ
Χρειαζόμαστε από 1,75 έως 2 μέτρα ύφασμα, ανάλογα με το μέγεθος μας και το πόσο μακρύ θέλουμε το πουκάμισο. Μπορούμε αν το επιμηκύνουμε πολύ να το κάνουμε και φόρεμα αν θέλουμε.
Δεν ξεχνάμε να προσθέσουμε τα περιθώρια ραφής.
Τοποθετούμε το πίσω πατρόν μας στην τσάκιση του υφάσματος και κόβουμε.
Κόβουμε δύο ίδια εμπρός κομμάτια και επίσης κόβουμε τα 2 κομμάτια του βολάν. Απλά φροντίστε η διάμετρος του μέσα κύκλου να είναι ίση με το ντεκολτέ και την λαιμόκοψη.
Κόβουμε δύο κομμάτια ζώνης.
ΡΑΨΙΜΟ
Χρειάζεται να καρικώσουμε όλα τα κομμάτια για να μην ξεφτούν. Ξεκινάμε από τα βολάν. Καρικώνουμε και ράβουμε την εξωτερική πλευρά των βολάν. Ενώνουμε τα εμπρός με το πίσω κομμάτι στους ώμους και στις πλαϊνές ραφές.  Ράβουμε τα βολάν στην λαιμόκοψη και στο ντεκολτέ. Τελειώνουμε τις μασχάλες με ρέλι. Ράβουμε τις ζώνες στις πλαϊνές ραφές του πουκάμισου. Κάνουμε ένα άνοιγμα στην μία πλαϊνή ραφή ώστε να περνάει το ένα κομμάτι της ζώνης από μέσα.  Φτιάχνουμε το στρίφωμα και τελειώσαμε!!!
ΠΗΓΗ ΕΔΩ
===========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER