ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ!

WELCOME BOX

WELCOME!

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!

Εδώ θα βρείτε ότι αφορά την ραπτική και όχι μόνο, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ρίξτε μιά ματιά στις αναρτήσεις μας και θα χαρούμε να ακούσουμε τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις σας.

Πέμπτη

ΠΩΣ ΜΕΤΑΠΟΙΟΥΜΕ ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΣΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ

 ΠΩΣ ΜΕΤΑΠΟΙΟΥΜΕ ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΣΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ
 Ετοιμαζόμαστε για τις ζεστές μέρες που έρχονται και το κυριότερο χωρίς καθόλου κόστος. Δείτε εδώ μερικές ιδέες 

πως μπορούμε να μεταποιήσουμε αντρικά πουκάμισα σε δικές μας κομψές μπλούζες.

1.
 ΠΩΣ ΜΕΤΑΠΟΙΟΥΜΕ ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΣΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΙΔΕΑ1
Αφαιρούμε τα μανίκια και τον γιακά. Μειώνουμε το μήκος. Στενεύουμε το πουκάμισο ώστε να είναι κάπως πιο εφαρμοστό στο σώμα μας. Από τα υπόλοιπα του πουκάμισου φτιάχνουμε ένα παπαδίστικο γιακά και τον ράβουμε στο πουκάμισο. Ανοίγουμε τα μανίκια και κόβουμε 2 ίδιες μακριές λωρίδες. Στριφώνουμε την μία μακριά πλευρά, μειώνοντας τις άκρες. Δημιουργούμε πιέτες σε αυτές τις λωρίδες, τις τρυπώνουμε για να παραμείνουν στην θέση τους και σιδερώνουμε. Προσαρμόζουμε τα μανίκια στο πουκάμισο και τα γαζώνουμε. Τελειώνοντας ράβουμε το στρίφωμα στο πουκάμισο. 

2.
 ΠΩΣ ΜΕΤΑΠΟΙΟΥΜΕ ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΣΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΙΔΕΑ 2
Κόβουμε το πουκάμισο λίγο πάνω από το στήθος μας  όπως βλέπουμε στην παραπάνω εικόνα. Γυρίζουμε 1/2 εκ το πουκάμισο στα σημεία που το κόψαμε και γαζώνουμε. Στην συνέχεια τρυπώνουμε το πουκάμισο στα σημεία πάνω από το στήθος και δημιουργούμε σούρα. Προσαρμόζουμε τα κομμάτια της δαντέλας μας στα σημεία αυτά και την ράβουμε σε όλες τις πλευρές.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ/ (SUBSCRIBE TO MY FEEDS)


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ!

</!doctype>Κόβουμε τυχόν υπολείμματα και σιδερώνουμε. Κόβουμε τα μανίκια στο ύψος του μπράτσου. Τρυπώνουμε στο σημείο της μανικοκόλησης ώστε να δημιουργήσουμε μία μικρή σούρα και ράβουμε τα μανίκια. Το ίδιο κάνουμε και στο κάτω μέρος των κοντών μανικιών και σουρώνουμε. Τελειώνουμε τα μανίκια ράβοντας ένα μικρό ρέλι, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μανίκι φούσκα. Αλλάζουμε τα κουμπιά και τελειώσαμε!!!

3.
 ΠΩΣ ΜΕΤΑΠΟΙΟΥΜΕ ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΣΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΙΔΕΑ 3
Εδώ έχουμε ένα παρόμοιο με το προηγούμενο τρόπο κοψίματος. Βέβαια το πουκάμισο αυτό είναι αρκετά εφαρμοστό και δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη μεταποίηση. Γυρίζουμε 1/2 εκ και γαζώνουμε στα σημεία που κόψαμε χωρίς την προσθήκη δαντέλας. Επίσης όπως βλέπετε, δεν έχουν κοπεί τα μανίκια. 

Παραθέτω μερικές φωτογραφίες ακόμα για να πάρετε ιδέες. Διάθεση να υπάρχει και είμαι σίγουρη ότι θα αξιοποιήσετε κάποια από τις ιδέες που προσφέρονται.
Αν θέλετε ακολουθήστε τις πηγές στο κάτω μέρος για να δείτε περισσότερα.

 ΠΩΣ ΜΕΤΑΠΟΙΟΥΜΕ ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΣΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΙΔΕΕΣ

Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η ανάρτηση και βεβαίως προτείνω να επισκεφτείτε την πηγή.  Εκεί θα βρείτε πολλές σαν την παρούσα, ενεργοποιώντας τον σύνδεσμο "πηγή" στο κάτω μέρος, όπου θα σας μεταφέρει αυτόματα στην πρωτότυπη ιστοσελίδα.

Πηγές apairandasparediy & moldesdicasmoda

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner