ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ!

WELCOME BOX

WELCOME!

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!

Εδώ θα βρείτε ότι αφορά την ραπτική και όχι μόνο, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ρίξτε μιά ματιά στις αναρτήσεις μας και θα χαρούμε να ακούσουμε τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις σας.

Τρίτη

ΡΑΒΟΥΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΚΟΜΨΗ ΜΠΛΟΥΖΑ

 ΡΑΒΟΥΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΚΟΜΨΗ ΜΠΛΟΥΖΑ 1
 Ράβουμε μπλούζα!!!
Υπάρχουν πολλές κομψές μπλούζες για να αγοράσουμε, όμως το να δημιουργήσουμε μία δική μας μπλούζα και μάλιστα μία μπλούζα που θα είναι η τελευταία λέξη της μόδας, σίγουρα θα μας δώσει αυτοπεποίθηση και θα τονώσει την αυτοεκτίμησή μας!!!
Πολλές φορές είναι τελείως απίστευτο πως τόσο εύκολα, γρήγορα, χωρίς καθόλου κόπο και ιδιαίτερες γνώσεις ραπτικής, ή και μερικές φορές, χωρίς καθόλου γνώσεις ραπτικής, μπορούμε να δημιουργήσουμε μία απίστευτα όμορφη, κομψή και μοντέρνα μπλούζα.
Και εδώ σήμερα παραθέτουμε ένα τέτοιο παράδειγμα. Ένα παράδειγμα μίας κομψής μπλούζας  που θα μας εμπνεύσει σίγουρα. Αν τελικά επιχειρήσετε να ράψετε μία τέτοια μπλούζα και δείτε στην πράξη την διαδικασία και πόσο εύκολο είναι να την δημιουργήσετε, είμαι σίγουρη, όπως άλλωστε έχει συμβεί και σε εμένα, θα γίνει η αγαπημένη σας και θα ράψετε και πολλές ακόμα σε διάφορα χρώματα και υφάσματα.
Θα χρειαστούμε:
– λεπτό και ελαστικό ύφασμα 
(βαμβακερό ύφασμα δεν συνιστάται επειδή δεν είναι αρκετά ευέλικτο).
- ραπτομηχανή
- ψαλίδι.
Η μπλούζα είναι κατασκευασμένη από 2 τεμάχια: το κορσάζ και το ζωνάρι.
  Κάνουμε τις μετρήσεις μας και κόβουμε σύμφωνα με το σχέδιο.
Οι εικόνες θα μας δώσουν μια ιδέα για το πώς να κόψουμε το υλικό και να το ράψουμε.!
 ΡΑΒΟΥΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΚΟΜΨΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΟΔΗΓΙΕΣ
1. Μετά το κόψιμο, κάνουμε προαιρετικά τα καθαρίσματα της λαιμόκοψης και σημειώνουμε που θα τοποθετήσουμε τις 8 πιέτες. (4 εμπρός και 4 πίσω). Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να προτείνω, να κάνουμε τα καθαρίσματα της λαιμόκοψης και των μανικιών καθώς αυτό θα δώσει στην μπλούζα μας μια εμφάνιση πιο ολοκληρωμένη και επαγγελματική.
2. Καρικώνουμε το ύφασμα εάν είναι απαραίτητο. Μερικά υφάσματα δεν χρειάζονται καν καρίκωμα.
3. Κλείνουμε τις 8 πτυχώσεις και τις σιδερώνουμε προς τα μέσα. Γαζώνουμε τις πλαϊνές ραφές, δηλαδή στην ουσία γαζώνουμε μόνο τις κυρτές πλευρές, αφού όλη η υπόλοιπη πλευρά χρησιμοποιείται ως άνοιγμα για τα χέρια. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ/ (SUBSCRIBE TO MY FEEDS)

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ!

4. Ράβουμε πάνω στο κορσάζ το ζωνάρι  δηλαδή τα δύο κομμάτια μαζί.
ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!!!

 ΡΑΒΟΥΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΚΟΜΨΗ ΜΠΛΟΥΖΑ
Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η ανάρτηση και βεβαίως προτείνω να επισκεφτείτε την πηγή.  Εκεί θα βρείτε πολλές σαν την παρούσα, ενεργοποιώντας τον σύνδεσμο "πηγή" στο κάτω μέρος, όπου θα σας μεταφέρει αυτόματα στην πρωτότυπη ιστοσελίδα.

ΠΗΓΗ alldaychic

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner