ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ!

WELCOME BOX

WELCOME!

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!

Εδώ θα βρείτε ότι αφορά την ραπτική και όχι μόνο, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ρίξτε μιά ματιά στις αναρτήσεις μας και θα χαρούμε να ακούσουμε τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις σας.

Τετάρτη

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ

 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ
Βάζουμε ροζέτες τριαντάφυλλα παντού.
Σε πορτατίφ, σε κορνίζες, σε καθρέφτες, σε ρολόγια.....
Η διακόσμηση του σπιτιού μας, έπαιζε και παίζει έναν προεξέχοντα ρόλο στην ζωή μας. Σε όλες τις χώρες, όλοι οι λαοί, όλες τις εποχές, έδιναν προτεραιότητα στον διάκοσμο του σπιτιού τους, καθώς είναι ο χώρος που περνάμε τις περισσότερες ώρες μας, είναι το καταφύγιο μας,  είναι ο χώρος ξεκούρασης μας, 
είναι η οικογενειακή μας εστία και θέλουμε αυτός ο χώρος να είναι όσο το δυνατόν ομορφότερος και λειτουργικότερος. Το σπίτι όμως εκτός από όλα τα προηγούμενα αντικατοπτρίζει την αισθητική μας και φυσικά είναι μέσον επίδειξης καλού γούστου και πλουτισμού. Σήμερα  θα ασχοληθούμε και εμείς
με το συγκεκριμένο αντικείμενο, θα ασχοληθούμε με την έξυπνη, καλόγουστη και οικονομική διακόσμηση.
Τι θα χρειαστούμε:
- 3-5 μέτρα υφάσματος: Γάζα ή μουσελίνα (Ανάλογα με το πόσο φως θέλετε να έχετε)
- Άσπρο καπέλο πορτατίφ
- Κόλλα ή πιστόλι σιλικόνης
- Ψαλίδι

Κάνουμε μικρού μεγέθους κοψίματα στο ύφασμα (μήκος) περίπου 3 εκ, και το σκίζουμε σε λωρίδες. Τελειώνοντας το σκίσιμο του υφάσματος σε λωρίδες καταλήγουμε να έχουμε ένα μεγάλο σωρό.
 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ
Στην συνέχεια παίρνουμε μια μεμονωμένη λωρίδα υφάσματος και ξεκινάμε να την τυλίγουμε σε μπάλα με τον αντίχειρα και τον δείκτη μας, ακολούθως, τυλίγουμε την λωρίδα υφάσματος γύρω από αυτό. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ/ (SUBSCRIBE TO MY FEEDS)


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ!

</!doctype>


Θα αρχίσει να σχηματίζεται μια μικρή ροζέτα, καθώς θα τυλίγουμε την λωρίδα υφάσματος γύρω από την μικρή ροζέτα, θα βάζουμε λίγη κόλλα κάθε λίγο για να μην χάσει το τριαντάφυλλο το σχήμα του.
Μόλις τελειώσουμε τοποθετούμε και πάλι λίγη κόλλα στην άκρη για να μην ξετυλιχτεί. Έτσι, σιγά-σιγά δημιουργούμε διάφορα μεγέθη τριαντάφυλλα, και για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει οι λωρίδες μας να είναι σε διαφορετικά μήκη. Τέλος, ξεκινάμε να κολλάμε τα τριαντάφυλλα στο καπέλο. Αλλά από τη στιγμή που έχει ολοκληρωθεί, βλέπετε πόσο ανεκτίμητη είναι όλη η δουλειά που πήγε σε αυτό!
Καλή χειροτεχνία!
Αφού πλέον έχουμε δει πως γίνονται τα τριαντάφυλλα, μπορούμε με την ίδια τεχνική να φτιάξουμε κορνίζες, ρολόγια, λαμπαντέρ,  
καθρέφτες.!!!
 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΡΝΙΖΕΣ


Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η ανάρτηση και βεβαίως προτείνω να επισκεφτείτε την πηγή.  Εκεί θα βρείτε πολλές σαν την παρούσα, ενεργοποιώντας τον σύνδεσμο "πηγή" στο κάτω μέρος, όπου θα σας μεταφέρει αυτόματα στην πρωτότυπη ιστοσελίδα.

Πηγή jenniferciani

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner