ΜΕΝΟΥ

Σάββατο

ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΑΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ

 ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΑΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ
Σας έχουν φέρει ποτέ ως δώρο κάποιο μπλουζάκι το οποίο είναι τεράστιο για εσάς? Τι θα κάνετε? Θα το αφήσετε αποθηκευμένο κάπου για χρόνια? Μην ξεχνάτε ότι κάτι που δεν χρησιμοποιείται, δεν φθείρεται.  Εκτός από το να το πετάξετε ή να το χρησιμοποιήσετε ως νυχτικιά και να κοιμάστε με αυτό, έχετε καμία άλλη ιδέα τι να κάνετε με αυτό?
Η αλήθεια είναι ότι έχω να πάω για ψώνια πολύ καιρό,  διανύοντας μια περίοδο οικονομικής ξηρασίας. Έτσι δεν αφήνω τίποτε να πάει χαμένο και εδώ σήμερα έχω βρει μια ιδέα που θέλω να μοιραστώ μαζί σας πως να μεταποιήσετε το υπερμέγεθες μπλουζάκι σας, να το κάνετε ωραίο και να το φορέσετε!
 ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΑΚΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΟΔΗΓΙΕΣ
Βρείτε ένα κομμάτι μεγάλη δαντέλα ή τρέσα και καρφιτσώστε την γύρω από το γιακά της μπλούζας. Με το χέρι ή με μια ραπτομηχανή ράψτε την δαντέλα  στην εμπρός και πίσω πλευρά της μπλούζας.  Κόψτε ευθείες γραμμές στην λαιμόκοψη της μπλούζας έτσι ώστε τα κομμένα μέρη να είναι εύκολο να γυρίσουν μέσα. Ράψτε τα κομμένα και διπλωμένα προς τα μέσα μέρη στο μπλουζάκι κάτω και πίσω από την δαντέλα. Τα επιπλέον στρώματα θα βοηθήσουν το δαντελένιο "κολάρο"  να έχει περισσότερη υποστήριξη. Κόψτε τα μανίκια δημιουργώντας μια καμπύλη στην μασχάλη και μία ίσια γραμμή κοπής κάτω από τον faux γιακά. Δοκίμασε το! 
Αν αισθάνεστε την μπλούζα πολύ φαρδιά στα ανοίγματα της μασχάλης, απλά γαζώστε δύο ραφές στις πλευρές, οι οποίες μάλιστα θα το κάνουν να εφαρμόζει καλύτερα στο σώμα σας. 
Και ορίστε!!! Έχετε έτοιμο το ανανεωμένο μπλουζάκι σας.
Είδατε πόσο εύκολο ήταν;
Τελικά δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε μια περιουσία για να είμαστε πάντα κομψές. Κάποια καλή ιδέα και λίγο από τον χρόνο μας,  να αφιερώσουμε στο έργο μας χρειάζονται. Είναι αυτό που λέμε «δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο» και στην περίπτωσή μας «δεν θέλει χρήμα, θέλει ιδέα». Ελπίζω να σας άρεσε και να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πρόταση σε κάποια δική σας μεταποίηση και φυσικά  θα παρακαλούσαμε να ανεβάσετε φωτό από τις δημιουργίες σας.
ΠΗΓΗ micheleng
============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER