ΜΕΝΟΥ

Τρίτη

TOP ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΟ ΠΑΤΡΟΝ

TOP ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΟ ΠΑΤΡΟΝ
Πατρόν Marfy 1913. Για αυτό το τοπ χρειάζεται 1 μ. πλάτος Χ 1,40 μ. ύφασμα.
Προτείνεται ύφασμα: ζέρσεϊ, κρεπ ντε chine, σιφόν ή σατέν. Κατεβάστε το Δωρεάν εκτυπωσιμο πατρόν, που είναι διαθέσιμο σε μεγέθη 42 έως 58.
Κατεβάστε και εκτυπώστε στο σπίτι σε φύλλα μεγέθους A4 ή Letter, το εκτυπώσιμο πατρόν. Είναι σε πολλά μεγέθη και κάθε μέγεθος έχει ένα διαφορετικό χρώμα, ώστε να μπορείτε να το κόψετε εύκολα. Δεν συμπεριλαμβάνουν τα περιθώρια ραφής και στριφωμάτων, όπως επίσης δεν συμπεριλαμβάνουν και οδηγίες βήμα προς βήμα. Επισημαίνονται με όλες τις πληροφορίες, εγκοπές και γράμματα για να τοποθετηθούν τα κομμάτια μαζί.


Αυτό το υπέροχο top έχει ένα blousy στρίφωμα και κοφτές μασχάλες, το κολάρο στον λαιμό σαν δαχτυλίδι ενθυλακώνει μια ελαφριά σούρα. Τι να συμβουλεύσει κανείς, για το τρόπο που μπορεί να φορεθεί αυτό το τοπ; Αυτό είναι passepartout, που ανάλογα με το ύφασμα που επιλέγεται ταιριάζει σε κάθε περίσταση.
Πολλά κορίτσια με έχουν ρωτήσει από που μπορούν να προμηθευτούν πατρόν διαδικτυακά. Βρήκα μια καταπληκτική ιταλική σελίδα, και από αυτήν την σελίδα είναι το εκτυπώσιμο πατρόν που σας παρουσιάζω σήμερα. Προτείνω να την επισκεφτείτε, και να είστε σίγουρες ότι θα βρείτε διαμάντια εκεί μέσα, τα οποία αποπνέουν την διαχρονική Ιταλική κομψότητα. Με μία σειρά καταλόγων που καλύπτει κάθε γούστο είναι βέβαιο ότι θα βρείτε εκεί μέσα αυτό που ψάχνετε.


Είναι ακριβώς 50 χρόνια από την δημοσίευση του πρώτου κατάλογου μόδας Marfy. 50 χρόνια δαπανήθηκαν σε ένα ταξίδι μέσα στον κόσμο της μόδας.
Όπως καταλαβαίνετε, ορισμένα σχέδια έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, και έχουν γίνει κλασικά με αδιαμφισβήτητο στυλ. Αυτά τα αειθαλή σχέδια είναι σίγουρα βασικά κομμάτια της κάθε ντουλάπας, και βεβαίως μια συνεχής πηγή έμπνευσης. Αποπνέουν κομψότητα και είναι μοντέρνα που είναι εύκολο να τα συνδυάσετε για να δημιουργήσετε μια μοναδική εμφάνιση.
Με τα μοντέλα της επιδιώκει να αναδείξει, φορέματα, μπλούζες, παντελόνια, φούστες, μαζί με κλασικά σακάκια, μπλούζες, ζακέτες, Ολόσωμες φόρμες και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, που μπορούν να συνδυαστούν και να ανταλλάσσονται σύμφωνα με την δική σας προσωπική αίσθηση του στυλ.
Πηγή : marfy
=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER