Σελίδες

Πέμπτη

ΤΟΥΝΙΚ ΜΕ ΠΛΑΙΝΟ ΣΚΙΣΙΜΟ

 
ΤΟΥΝΙΚ ΜΕ ΠΛΑΙΝΟ ΣΚΙΣΙΜΟ
Μοιράζομαι αυτό το πατρόν επειδή ενθουσιάστηκα με αυτήν τη φωτογραφία! Είναι μια τουνίκ μέχρι το γόνατο με πλευρικές σχισμές.
 Ράβω μακρυά τουνίκ με σκίσιμο στο πλάι. Και ταιριάζει τόσο καλά με το εφαρμοστό μου τζιν! Μου αρέσει επίσης ο συνδυασμός χρωμάτων από μπορντό μπλούζα και μπλε τζιν. Απλά φορέστε ένα ζευγάρι πέδιλα σε ουδέτερη απόχρωση, και είστε έτοιμες για μια καλοκαιρινή βραδινή βόλτα στην θάλασσα!
Ένα επιπρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι για το συγκεκριμένο έργο μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε είδος υφάσματος σας αρέσει για να ράψετε αυτήν την τουνίκ. Θα φαίνεται υπέροχη αν είναι φτιαγμένη με βαμβάκι, ζέρσεϊ (και πολύ άνετη), αλλά θα είναι επίσης μαγική αν φτιαχτεί με σιφόν ή ταφτά. Φτιαγμένη με ρευστό ύφασμα, είναι απαλή και θηλυκή. Κατασκευασμένη με άκαμπτα υφάσματα, θα τονίσει την παρουσία σας και θα αναδείξει την προσωπικότητα σας! 
 Ράβω μακρυά τουνίκ με σκίσιμο στο πλάι.
Το πατρόν δημιουργείται σε μορφή pdf χρησιμοποιώντας χαρτί Α4.  Εκτυπώστε τα πατρόν σε χαρτί Α4 σε πραγματικό μέγεθος / χωρίς κλίμακα / 100%, σε οικιακό εκτυπωτή. Δεν είστε σίγουρες πώς να εκτυπώσετε και να κόψετε τα πατρόν; Δείτε τον οδηγό εδώ .
Θέλετε να προσθέσετε πλαϊνές τσέπες ραφής στο πατρόν για επιπλέον ευκολία; Απλά κάντε το γιατί είναι πολύ εύκολο, απλώς ακολουθήστε τις γρήγορες οδηγίες εδώ .
Και πάλι, χαρούμενο ράψιμο! 
Οδηγίες κοπής:
Αφού εκτυπώσετε όλες τις σελίδες που ακολουθούν και τις ενώσετε , η συνολική διάταξη των κομματιών πατρόν μοιάζει κάπως έτσι (απλά λάβετε υπόψη σας ότι οι διαφορές με την παρακάτω εικόνα οφείλονται στα διαφορετικά μεγέθη, επειδή θέλω να χρησιμοποιήσω όλο το χώρο για να οδηγήσω σε λιγότερες σελίδες):
Η οδηγία κοπής είναι για το ένδυμα με καθαρίσματα. Εάν επιλέξετε να το ράψετε με ρέλι, παραλείψτε τα μπροστινά και πίσω καθαρίσματα. Εάν επιλέξετε να το ράψετε με φόδρα στο μπούστο, παραλείψτε επίσης τα καθαρίσματα και κόψτε ένα σετ από εμπρός και πίσω κομμάτια στην φόδρα της επιλογής σας.
A. Εμπρός - 1 τεμάχιο
Β. Πίσω - 2 τεμάχια (αν δεν θέλετε να ράψετε το φερμουάρ, κόψτε 1 τεμάχιο στην τσάκιση, θυμηθείτε να αφαιρέσετε το περιθώριο ραφής στο κέντρο της πλάτης)
Γ. Μανίκι - 2τμχ
Δ. Εμπρός καθάρισμα - 1 τεμάχιο + αυτοκόλλητη καρίνα - 1 τεμάχιο
E. Πίσω καθάρισμα – 2τεμάχια + αυτοκόλλητη καρίνα – 2 τεμάχια (αν δεν θέλετε να ράψετε το φερμουάρ, κόψτε 1 τεμάχιο στην τσάκιση, θυμηθείτε να αφαιρέσετε το περιθώριο  ραφής στο κέντρο πίσω)
Αν και αυτή η μακριά τουνίκ, δεν είναι πολύ αυστηρή με τα μεγέθη, για να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εφαρμογή, ελέγξτε για το μέγεθός σας στο Διάγραμμα μεγεθών πριν από τη λήψη. 
=====

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.