Σελίδες

Πέμπτη

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΥΡΟ BURBERRY

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΥΡΟ BURBERRY
Σας αρέσει το μικρό μαύρο φόρεμα της Burberry London;
Αν και έχει περάσει κάποιο διάστημα από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε, το στυλ δεν είναι καθόλου ξεπερασμένο. Το φόρεμα μπορεί να φορεθεί από τις 9 έως τις 5 στο γραφείο αλλά και αργότερα κατά την ώρα του δείπνου. Και δεν αντέχω να μην αναφέρω την εξωφρενική τιμή στην οποία ήταν διαθέσιμο στα καταστήματα, καθίστε, η τιμή ήταν 1990 δολάρια!
Και αν είστε από αυτές που δεν θέλετε να πληρώσετε αυτά τα $ 1990 (όπως εγώ!) για να αγοράσετε αυτό το φόρεμα, μπορείτε απλά να αντιγράψετε το στυλ και να ράψετε ένα μόνες σας. Μπορεί το φόρεμα που θα ράψουμε μόνες μας να μην έχει το πολυτελές μετάξι που χρησιμοποίησε η Burberry, αλλά έχουμε πολλές άλλες επιλογές.
Αυτό το φόρεμα διαθέτει στρογγυλό λαιμό, φούστα μήκους ως το γόνατο και κοντά μανίκια. Έχει όλες τις πένσες που κινούνται στις πλευρές της μέσης και μία πιέτα στο κέντρο εμπρός της φούστας.


Αυτό το φόρεμα είναι αρκετά απλό στο ράψιμο, φυσικά αν θέλετε να το κάνετε να φαίνεται ακριβό, θυμηθείτε να κάνετε κάθε κομμάτι και ραφή νοικοκυρεμένη και καθαρή. Δεν θα είναι ωραίο το φόρεμα εάν οι ραφές δεν είναι σωστά ευθυγραμμισμένες ή τα κομμάτια δεν είναι κομμένα ακριβώς όπως το πατρόν. Ένα φόρεμα ραμμένο από κάποιο εμπριμέ ύφασμα ίσως μπορεί να βοηθήσει να καλύψετε ορισμένα ελαττώματα, αλλά αν επιλέξετε ένα μονόχρωμο, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές.
Το πατρόν προσφέρεται στο μήκος του γόνατος. Εάν προτιμάτε ένα μακρύτερο ή κοντύτερο φόρεμα, τροποποιήστε το πατρόν ανάλογα. Το Burberry διαθέτει επίσης μια αμάνικη έκδοση για αυτό το φόρεμα, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε να φτιάξετε ένα αν έχετε τη διάθεση.
Το πατρόν εκτυπώνεται σε μορφή pdf χρησιμοποιώντας χαρτί Α4. Τα πατρόν χρησιμοποιούν τα μεγέθη στο διάγραμμα μεγεθών εδώ.


Δεν είστε σίγουροι πώς να εκτυπώσετε και να κόψετε τα μοτίβα; Δείτε τον οδηγό εδώ.
Οδηγίες
 για κοπή (για αρχάριους - εάν δεν είστε, απλώς μετακινηθείτε προς τα κάτω στους συνδέσμους λήψης).
A. Μπροστινή ζώνη μέσης - 1 τεμάχιο
Β. Πίσω ζώνη μέσης - 2 τεμάχια
Γ. Μπροστινή φούστα - 1 τεμάχιο
D. Πίσω φούστα - 2τμχ
Ε. Εμπρός μπούστο - 1 τεμάχιο
F. Πίσω μπούστο - 2 τεμάχια


G. Εμπρός καθάρισμα - 1 τεμάχιο + καρίνα - 1 τεμάχιο
H. Πίσω καθάρισμα - 2τμχ + καρίνα - 2τμχ
I. Μανίκι - 2τμχ
Οδηγίες
Τοποθετήστε το ύφασμα της επιλογής σας στο τραπέζι παράλληλα με την ούγια, όπως σημειώνεται με το διακεκομμένο βέλος στα κομμάτια του πατρόν.
Το μπροστινό μπούστο, η μπροστινή ζώνη μέσης και η μπροστινή φούστα θα είναι κομμένα στην τσάκιση, οπότε πρέπει να αντιστοιχίσετε την αναδιπλωμένη άκρη με αυτήν που έχει επισημανθεί με ένα σημάδι διπλώματος στο κομμάτι του πατρόν.
Κόψτε το ύφασμα σύμφωνα με την ποσότητα που απαιτείται σε κάθε κομμάτι πατρόν. Για παράδειγμα, εάν το πατρόν δείχνει Main, Interfacing - cut 1 + 1 ", αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κόψετε 1 κομμάτι ως έχει και 1 καθρέφτη κομμάτι (καθάρισμα) από το κύριο ύφασμα καθώς και από την καρίνα.
Σημειώστε όλες τις εγκοπές από τα πατρόν στο ύφασμα σας. Όταν ράβετε το φόρεμα, πρέπει να δώσετε προσοχή στις εγκοπές για να τα συνδυάσετε.
Λήψη συνδέσμων για το ομοιόμορφο φόρεμα Burberry:
Ελέγξτε το μέγεθός σας στο Διάγραμμα μεγεθών πριν από τη λήψη.
=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.