Σελίδες

Δευτέρα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ ΓΙΑ ΦΟΥΣΤΕΣ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ ΓΙΑ ΦΟΥΣΤΕΣ
Όχι ένα αλλά τέσσερα δωρεάν πατρόν για να ράψετε φούστες, σας προτείνουμε σήμερα.
Από το περιοδικό Love Sewing επέλεξα σήμερα 4 δωρεάν πατρόν για φούστες. Μπορείτε να τα κατεβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή στο σπίτι σας και να τα εκτυπώσετε σε σελίδες Α4 αφού πρώτα εγγραφείτε στο περιοδικό. Κανένα από αυτά τα πατρόν δεν έχει οδηγίες ραψίματος. Αν χρειάζεστε τις οδηγίες θα πρέπει να αγοράσετε το αντίστοιχο τεύχος ή να βάλετε μία συνδρομή ώστε να λαμβάνετε το περιοδικό κάθε φορά που εκδίδεται.

Το πρώτο πατρόν αφορά μία φούστα με κουμπιά εμπρός που γνωρίζω πόσο πολύ αρέσει στις φίλες μας. Τελειοποιήστε τις κορυφαίες δεξιότητές σας ράβοντας αυτή τη φούστα τζιν με κουμπιά. Κατεβάστε το πατρόν εδώ. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η λήψη αφορά μόνο το δωρεάν πατρόν. Αγοράστε ένα αντίγραφο του τεύχους Love Sewing 79 για να βρείτε τις οδηγίες σας.
Το δεύτερο πατρόν αφορά μία στενή φούστα τύπου πένσιλ.
Είναι ένα εξαιρετικό πατρόν για αρχάριους που μπορεί να ραφτεί με διάφορα υφάσματα ώστε να φορεθεί ανάλογα με το ύφασμα, διαφορετικές εποχές αλλά και σε διαφορετικές. Το ύφασμα που χρησιμοποιήθηκε στην συγκεκριμένη φούστα είναι κοτλέ, και βεβαίως μπορείτε να ακολουθήσετε το masterclass στη σελίδα 92 και να δοκιμάσετε να ράψετε την δική σας φούστα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η λήψη αφορά μόνο το πατρόν. Κατεβάστε το πατρόν εδώ. Αγοράστε ένα αντίγραφο του τεύχους Love Sewing 77 για να βρείτε τις οδηγίες σας.
Το επόμενο πατρόν αφορά μία κλος φούστα. Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας μαθαίνοντας πώς να δημιουργείτε ένα πολύ λεπτό στρίφωμα και πως να εργάζεστε με ολισθηρά υφάσματα για να δημιουργήσετε μια κομψή φούστα η οποία θα είναι ένα must στην ντουλάπα σας. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η λήψη αφορά μόνο το πατρόν. Κατεβάστε το πατρόν εδώ. Αγοράστε ένα αντίγραφο του τεύχους Love Sewing 70 για να βρείτε τις οδηγίες σας.
Τελευταία αφήσαμε αυτή την πανέμορφη φούστα με βολάν και με απομίμηση κρουαζέ η οποία έχει μία άνετη ελαστική μέση στο πίσω μέρος. Θα ενθουσιαστείτε με αυτόν τον κομψό σχεδιασμό. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η λήψη αφορά μόνο το πατρόν. Κατεβάστε το πατρόν εδώ. Αγοράστε ένα αντίγραφο του τεύχους Love Sewing 65 για να βρείτε τις οδηγίες σας.
Επειδή κατά διαστήματα αποσύρονται από το περιοδικό τα δωρεάν εκτυπώσιμα πατρόν, θα σας πρότεινα να βιαστείτε να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και από εκεί και πέρα μπορείτε να τα τυπώσετε όταν αποφασίσετε να τα ράψετε. Και βεβαίως όχι μόνο τα συγκεκριμένα πατρόν, αλλά όποιο πατρόν σας αρέσει, κατεβάστε το και φυλάξτε το σε κάποιο φάκελο στον υπολογιστή σας που θα δημιουργήσετε μόνο για τα αγαπημένα σας πατρόν.
=======

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.