Σελίδες

Πέμπτη

ΜΙΝΙ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ ΜΕΓ. 34-42

ΜΙΝΙ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ ΜΕΓ. 34-42
Εδώ έχουμε ένα δωρεάν πατρόν από το Burda. Αυτή τη φορά είναι το πατρόν ενός ίσιου και χωρίς μανίκια φορέματος, το οποίο ξεχωρίζει για την απλή και κομψή του κοπή. Έχουμε ήδη σχολιάσει άλλες φορές ότι αυτά τα δωρεάν πατρόν Burda είναι απλά να γίνουν και βεβαίως ιδανικά για να ξεκινήσετε την ενασχόληση σας με την ραπτική. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό που μπορούμε να τονίσουμε είναι ότι αυτοί οι τύποι φορεμάτων είναι εντελώς διαχρονικοί, που σημαίνει ότι δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα και βεβαίως έχουν ένα απίστευτα κομψό στυλ. Απλά πρέπει να αλλάξετε τον τύπο του υφάσματος και των αξεσουάρ για να έχετε ένα τέλειο μοντέλο για κάθε εποχή. Συγκεκριμένα, αυτό το πατρόν αποτελείται μόνο από δύο κομμάτια, μπροστά και πίσω, και τα αντίστοιχα καθαρίσματα τους για να τελειώσετε το ντεκολτέ. Το πολυτελές αυτό φόρεμα διατίθεται στα μεγέθη 34 έως το 42.
Είναι πολύ δύσκολο για ένα εμπορικό πρότυπο να ταιριάζει ακριβώς στις μετρήσεις σας. Το πλεονέκτημα ενός τέτοιου απλού σχεδίου είναι ότι θα μπορείτε εύκολα να το τροποποιήσετε (προσαρμόζοντας την μέση, διευρύνοντας τους γοφούς, μειώνοντας ή αυξάνοντας το μήκος κλπ ...). Και πρέπει μόνο να μεταφέρετε τις τροποποιήσεις στα 2 κομμάτια μέχρι να έχετε την τέλεια εφαρμογή. Αν το ληφθέν μοντέλο δεν ταιριάζει στις μετρήσεις σας, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας μοτίβο. Υπάρχει επίσης και πατρόν βάσης για να συμβουλευτείτε σε αυτή την ανάρτηση.
Τολμήστε να δοκιμάσετε! Αφού καταφέρετε να προσαρμόσετε το πατρόν στις μετρήσεις σας, θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε πολλά μοντέλα (όλα τα ίδια και όλα διαφορετικά).
Ελπίζω να σας αρέσει.
========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.