ΜΕΝΟΥ

Τρίτη

ΠΩΣ ΕΠΙΜΗΚΥΝΩ ΦΟΡΕΜΑ

ΠΩΣ ΕΠΙΜΗΚΎΝΩ ΦΟΡΕΜΑ
Ένας έξυπνος τρόπος να επιμηκύνουμε το φόρεμα ή την φούστα μας.
Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη και θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτήν την ανάρτηση μεταποίησης, που βρήκα στο http://www.brassyapple.com/. Θα δούμε πως να επιμηκύνουμε το μήκος σε φόρεμα με έναν ενδιαφέροντα τρόπο, με τον οποίο αν κάποια στιγμή αλλάξουμε γνώμη, μπορούμε άμεσα να τον εξαλείψουμε.
Πως;
 Μα με την προσθήκη δαντέλας, ραμμένης πάνω σε  μεσοφόρι!
Έχετε ακούσει για τα μεσοφόρια που ήταν κάποτε απαραίτητο αξεσουάρ στο γυναικείο ένδυμα; Θυμάστε τις γιαγιάδες μας που φορούσαν πάντα μεσοφόρια; Και τότε τα φορούσαν όχι μόνο ως απαραίτητο εσώρουχο, Αλλά κυρίως για να τους προσφέρει μία έξτρα θαλπωρή. Στις μέρες μας έχουν σχεδόν καταργηθεί, όμως υπάρχουν περιπτώσεις όπως αυτή που θα δούμε σήμερα που εξακολουθούν να είναι χρηστικά.
Ας ξαναγυρίσουμε λοιπόν λίγο πίσω στις εποχές των γιαγιάδων μας και βάλουμε και εμείς τα μεσοφόρια στην ζωή μας. Ας δούμε λοιπόν πως γίνεται εύκολα, απλά και γρήγορα. Πρόκειται για έναν υπέροχο και εύκολο τρόπο να προσθέσουμε μήκος σε φούστες ή φορέματα. 
ΥΛΙΚΑ : 
ένα παλιό μεσοφόρι, 
δαντέλα και 
σατέν ύφασμα. 
Αν το μεσοφόρι έχει το επιθυμητό μήκος, απλά προσθέτουμε δαντέλα στον ποδόγυρο. Αν το μεσοφόρι είναι πολύ μακρύ και έχει σκίσιμο στο πλάι, το κόβουμε στο επιθυμητό μήκος για να εξαλείψουμε το σκίσιμο.
Αν μετά το κόψιμο είναι πολύ κοντό, προσθέτουμε ένα κομμάτι σατέν ύφασμα. Και στην συνέχεια προσθέτουμε δαντέλα στον ποδόγυρο. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα μοιάζει ότι το μεσοφόρι κρέμεται κάτω από την φούστα κατά λάθος.
Πολύ προσεκτικά καρφιτσώνουμε την δαντέλα ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα είναι ραμμένη ομοιόμορφα γύρω από το στρίφωμα. Και ορίστε, το τελικό αποτέλεσμα μετά την προσθήκη του σατέν και της δαντέλας. 
Λειτουργεί τέλεια! 
Το καλύτερο είναι ότι επειδή το μεσοφόρι δεν είναι ραμμένο στο φόρεμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με άλλα ρούχα .
Το σατέν ύφασμα κάνει το φόρεμα να δείχνει υπέροχο, ακόμη και όταν φαίνεται από το πίσω σκίσιμο.
Πηγή : brassyapple
=============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER