ΜΕΝΟΥ

Τρίτη

ΦΟΡΕΜΑ ΤΟΥΛΙΠΑ

ΦΟΡΕΜΑ ΤΟΥΛΙΠΑ
Φόρεμα τουλίπα θα ράψουμε σήμερα.
Θεωρώ το πατρόν αυτό ιδανικό για τις φίλες μας με κάπως μεγάλες περιφέρειες ή σωματότυπο στο σχήμα του αχλαδιού καθώς καλύπτει τέλεια το εν λόγο σημείο.
Δείχνει πολύ όμορφο ραμμένο από λινό ύφασμα για ένα καλοκαιρινό στυλ, μάλλινο για τον χειμώνα και πραγματικά πολύ όμορφο επίσης δείχνει σε μεταξωτό για μια βραδινή εμφάνιση. Αυτό το μαλακό σχήμα τουλίπας είναι πολύ στην μόδα αυτή τη σεζόν και είναι πραγματικά άνετο και εύκολο στη χρήση.
Έχει γίνει εδώ σε ένα πολύ απαλό και ελαφρώς μεταξένιο ύφασμα (βισκόζη). Αν χρησιμοποιήσετε όμως βαμβακερό ύφασμα, θα διαπιστώσετε ότι το σχήμα τουλίπας είναι πολύ πιο έντονο.
Είναι πολύ εύκολο στην κατασκευή του: Κόψτε τα 2 κομμάτια σας, αντιγράψτε τις πένσες με το σαπουνάκι και στη συνέχεια ράψετε τα στη θέση τους. Ράψετε την πιέτα μπροστά και σιδερώστε την. Τέλος, ράψετε το μπροστινό και το πίσω μέρος μαζί. Πανεύκολο! Κατεβάστε το δωρεάν πατρόν εδώ.
Ευρωπαικό Νο 40 (91 εκ στήθος -73 εκ μέση -98 εκ περιφέρεια)
Οδηγός βήμα προς βήμα
Κοπή υφάσματος. Απλώστε το ύφασμα σας σε επιφάνεια εργασίας και στερεώστε το πατρόν στη θέση του με καρφίτσες. Κόψτε 1 εμπρός και 1 πίσω - η διπλή γραμμή FOLD στο πατρόν υποδεικνύει ότι πρέπει να είναι διπλωμένο το ύφασμα για να έχετε μια εικόνα καθρέφτη. Σημειώστε τις πένσες. Στο εμπρός, αντιγράψτε τις πένσες στην ανάποδη πλευρά του υφάσματος με σαπουνάκι ραπτικής. Καρφιτσώστε και στη συνέχεια ράψετε το ύφασμα. Τοποθετήστε την εμπρός πιέτα. Διπλώστε το μπροστινό μέρος στο μισό κάτω από τη μέση και σχεδιάστε την πιέτα με σαπουνάκι ραπτικής. Ράψετε και σιδερώστε την πιέτα στην θέση της έτσι ώστε το ύφασμα να βρίσκεται ισόποσα και στις δύο πλευρές της ραμμένης γραμμής. Τοποθετήστε το εμπρός και πίσω μέρος. Συνδέστε το εμπρός και το πίσω κατά μήκος των ραφών ώμου από την πράσινη στη ροζ κουκκίδα. Ράψετε το εμπρός στο πίσω μέρος κατά μήκος των πλευρών, από την κίτρινη κουκκίδα μέχρι την μπλε, αφού βεβαιωθείτε ότι το πτερύγιο του βέλους είναι διπλωμένο προς τα κάτω (όχι προς τα πάνω). Κλείστε τις ραφές σας μέσα για μια ομαλή καμπύλη Πίσω λαιμόκοψη.Για να επιτρέψετε να περνάει το κεφάλι σας, θα χρειαστεί να κόψετε ένα άνοιγμα προς τα κάτω στο κέντρο του πίσω μέρους, όπου σημειώνεται με κόκκινο χρώμα. Τελειώστε αυτό με ρέλι και ένα μικρό κουμπί. Τελειώστε το ντεκολτέ σας. Τελειώστε τη λαιμόκοψη του ντεκολτέ σας με ρέλι. Τελειώνοντας τα μανίκια σας.Τα μανίκια σας μπορούν απλά να στριφωθούν με ένα μικρό γαζί. Εναλλακτικά, μπορείτε να τα τελειώσετε με μια φαρδιά τρέσα που λειτουργεί ως διακοσμητική μπορντούρα.
Πηγή : sewdifferent
============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER