ΜΕΝΟΥ

Παρασκευή

BOHO ΦΟΡΕΜΑ

Οι θερμοκρασίες όλο και ανεβαίνουν και η διάθεση μας για boho καταστάσεις όλο και μεγαλώνει! Πως να το κάνουμε, ο πρωταγωνιστής του φετινού καλοκαιριού είναι το bohemian!
Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια αέρινα και με τολμηρά χρώματα σε μποέμ και χίπικο στυλ που κάθε άλλο παρά δύσκολα στην κατασκευή τους είναι.
Έχουν μια χαλαρή τάση που φωνάζει «que sera, sera», ενώ μας δείχνουν πιο σίγουρες για τον εαυτόν μας και ταυτόχρονα εύθραυστες και ρομαντικές! Εμπρός λοιπόν να αντιμετωπίσουμε τη ζέστη του καλοκαιριού με boho διάθεση. Το φόρεμα της φωτογραφίας ανήκει στην καλή μου Αθηνά. Όταν το είδα ξετρελάθηκα. Ήθελα οπωσδήποτε ένα ίδιο. Το φωτογράφισα και αποφάσισα ότι πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξω ένα ίδιο. Το σχέδιο εκπληκτικό, αλλά και τα χαρούμενα απλικέ του, το έκαναν πραγματικά μοναδικά ξεχωριστό. Αντέγραψα το σχέδιο και το μοιράζομαι μαζί σας. Θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για ένα πολύ εύκολο σχέδιο και πολύ εύκολο επίσης στην κατασκευή του. Τα υφάσματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για το καλοκαίρι είναι κυρίως το λινό, το βαμβακερό μακό, βισκόζ, ποπλίνα κλπ. Ακόμα και τα ελαστικά υφάσματα θα έχουν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Οδηγίες πως ράβουμε boho φόρεμα.
Στην επάνω οριζόντια γραμμή βάζουμε την μέτρηση του στήθους μας. Στην κάτω οριζόντια γραμμή βάζουμε την μέτρηση της μέσης μας. Φροντίζουμε να συμπεριλάβουμε όταν κόβουμε τα περιθώρια ραφής. Τοποθετούμε το εμπρός πατρόν μας στην τσάκιση, η κεντρική γραμμή να είναι παράλληλη της ούγιας και κόβουμε.
Επαναλαμβάνουμε το ίδιο και για το πίσω.
Τοποθετούμε τα δύο κομμάτια το ένα επάνω στο άλλο, καλές πλευρές μαζί και ράβουμε τους ώμους και στην συνέχεια ράβουμε τις πλαϊνές ραφές. Από το υπόλοιπο ύφασμα φτιάχνουμε ρέλικαι τελειώνουμε το ντεκολτέ και τις μασχάλες. Αν δεν θέλουμε ρέλι μπορούμε να φτιάξουμε καθαρίσματα.
BOHO DRESS
Στο τέλος ράβουμε το στρίφωμα και τελειώσαμε. Για να κάνουμε πιο χαρούμενο το φόρεμα μπορούμε να προσθέσουμε μερικά απλικέ σαν αυτά που υπάρχουν στο φόρεμα της Αθηνάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER