ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη

ΡΙΧΤΟ TOP ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ

ΡΙΧΤΟ ΤΟΠ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ
Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ένα εύκολο ριχτό τοπ στην ολλανδική σελίδα http://www.miasu.be/ με δωρεάν πατρόν.
 Για να κατεβάσετε το πατρόν κάντε κλικ στο στοιχείο λήψης στο κάτω μέρος. Είναι ένα πολύ εύκολο έργο ειδικά για αρχάριες.
Συνεπώς θα δούμε πως εύκολα και γρήγορα, μπορούμε να κόψουμε και να ράψουμε top.
Πιστεύουμε ότι τα κορίτσια μας που προσπαθούν για πρώτη φορά στην ζωή τους να ασχοληθούν με την ραπτική αξίζουν εκτός από πολλά συγχαρητήρια, την αμέριστη συμπαράστασή μας και αυτό μπορούμε να το κάνουμε μόνο, μοιραζόμενοι μαζί σας τις οποίες γνώσεις μας, αλλά και με προτάσεις για εύκολα σχέδια ραπτικής.

Είναι σημαντικό να ξεκινήσουν με κάποια εύκολα έργα ώστε να μην απογοητευτούν και τα παρατήσουν, και ταυτόχρονα αν τα σχέδια αυτά είναι εύκολα και τα καταφέρουν καλά, αυτό θα τους ενισχύσει την αυτοπεποίθησή τους.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο είμαστε εδώ μαζί σας, γιατί πιστεύουμε ότι στην όποια γνώση δεν πρέπει να υπάρχουν στεγανά και βεβαίως το «μότο» μας είναι ότι οι γνώσεις πρέπει να παρέχονται εντελώς δωρεάν.
Ας γυρίσουμε στο σημερινό μας έργο. Έχει χρησιμοποιηθεί ένα κάπως βαρύ πλεκτό ύφασμα, όπως ζέρσεϊ. Φυσικά αντί αυτού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε βαμβακερό, λίκρα, μεταξωτό ή και γιατί όχι λινό.
Το πατρόν είναι σχεδιασμένο για μέγεθος 38.
ΡΙΧΤΟ ΤΟΠ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ1
Μέθοδος:
Εκτυπώνουμε το πατρόν και κολλάμε όλα τα κομμάτια μαζί ακολουθώντας τα γράμματα A - B - C - D - ...
Θα πρέπει να μοιάζει με αυτό:

Κόβουμε το μπροστινό και πίσω μέρος από το ύφασμα. Βάζουμε τις καλές πλευρές μαζί και ράβουμε τον ώμο στο 1 cm από την άκρη. Ακολούθως ράβουμε τις πλαϊνές ραφές. Χρησιμοποιούμε μια βελονιά ζιγκ-ζαγκ, διαφορετικά η κλωστή θα κόβεται. Τα περιθώρια ραφής του σχεδίου είναι στην πραγματικότητα περίπου 1 εκατοστό.
Στη συνέχεια, ράβουμε το λαιμό και τις μασχάλες, χρησιμοποιώντας μια διπλή βελόνα για το σκοπό αυτό. Τέλος, στριφώνουμε το κάτω μέρος, διπλώνουμε στο 1 cm και ράβουμε με διπλή βελόνα. 
Πως σας φαίνεται? Δεν είναι πράγματι πολύ εύκολο?
ΠΗΓΗ miasu
==========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER