ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη

ΕΥΚΟΛΗ - ΚΟΜΨΗ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ

Μία πολύ όμορφη και εύκολη παντελόνα από το http://apairandasparediy.com θα δούμε στην παρούσα ανάρτηση. 
Ανάλογα με το ύφασμα που θα χρησιμοποιήσουμε αυτή η υπέροχη παντελόνα, μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές και για αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε να σας την παρουσιάσουμε. Θα δούμε λοιπόν μαζί με την Geneva Vanderzeil πως μπορούμε να ράψουμε παντελόνα.
Είναι ίσως το πιο εύκολο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε στον κόσμο εάν έχουμε βασικές γνώσεις ραψίματος με το χέρι ή με την ραπτομηχανή. Το μυστικό για αυτό το έργο είναι να επιλέξουμε ένα ωραίο ύφασμα που να κινείται καλά, και να το κάνει ένα υπέροχο ρούχο. Αυτό το έργο είναι μια απλή επέκταση ενός σορτς - σαν αυτό με τις πούλιες. Είναι πάρα πολύ εύκολο.
ΥΛΙΚΑ
2 μέτρα υφάσματος, ας χρησιμοποιήσουμε ένα ωραίο ρεγιόν
Καρφίτσες
Λάστιχο για τη μέση
ψαλίδι
Κλωστή
και μία παντελόνα ή παντελόνι πιτζάμας ως πατρόν.
ΟΔΗΓΙΕΣ
1. Κόβουμε το ύφασμα σε δύο κομμάτια κατά μήκος. Στη συνέχεια, το διπλώνουμε στο μισό. Τοποθετούμε το μακρύ άκρο των παντελονιών σας στο διπλωμένο άκρο του υφάσματος (τσάκιση), όπως φαίνεται παρακάτω.
2. Κόβουμε . Επαναλαμβάνουμε για το άλλο κομμάτι.
3. Καρφιτσώνουμε τα κομμάτια μαζί στις δύο καμπύλες άκρες.
4. Τώρα το δύσκολο κομμάτι. Γυρίζουμε τις εξωτερικές ραφές στο κέντρο, ώστε να είναι στραμμένες η μία στην άλλη. Στη συνέχεια, καρφιτσώνουμε τις ραφές ποδιών. Μόλις ολοκληρώσουμε το καρφίτσωμα, θα δείτε να δημιουργείται η βασική παντελόνα. Την τρυπώνουμε και την προβάρουμε για να δούμε αν όλα είναι καλά.
5. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ράψουμε εκεί που έχουμε βάλει τις καρφίτσες, στην συνέχεια ράβουμε τα στριφώματα και τέλος κάνουμε μια ελαστική ζώνη. Διπλώνουμε το πάνω μέρος της παντελόνας, ράβουμε δημιουργώντας ένα τούνελ που θα περάσουμε μέσα το λάστιχο. Πολύ εύκολο!
Όταν το φοράμε φροντίζουμε να καλύπτουμε τη μέση είτε με μια μακριά μπλούζα, είτε με μία φαρδιά ζώνη.
Πηγή  apairandasparediy
=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER