ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη

ΦΟΡΕΜΑ ΚΡΟΥΑΖΕ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ

 κρουαζέ φόρεμα με δωρεάν πατρόν
Το ΔΩΡΕΑΝ πατρόν για κρουαζέ φόρεμα
με τις τιράντες είναι κατάλληλο για ένα κλασικό κοκτέιλ φόρεμα 
με πιέτες στη μέση και μια κρουαζέ φούστα. Αυτό το πατρόν διατίθεται σε ευρωπαϊκά μεγέθη 44-50 (μεγέθη ΗΠΑ 12-20).
Βρέθηκε στη ρωσική ιστοσελίδα porivan
Τα περιθώρια ραφής ΔΕΝ περιλαμβάνονται στο πατρόν.  Όταν κόβουμε το πατρόν, πρέπει να προσθέσουμε 1 εκ ή το προτιμώμενο από εμάς περιθώριο ραφής.
Ιδέες στυλ:
Το φόρεμα αυτό σχεδιάστηκε ως ένα ρετρό φόρεμα στυλ "Τσάρλεστον", το οποίο έχει ντραπάρισμα στη μέση. Το αποτέλεσμα φαίνεται τέλειο. Ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους σωματότυπους, είναι εξαιρετικά κομψό και ανάλογα με το ύφασμα που θα χρησιμοποιήσουμε μπορεί να φορεθεί για την πιο επίσημη εκδήλωση μέχρι και τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ ή την λαϊκή. Επίσης το μήκος του μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τα γούστα μας, μπορεί να είναι μάξι, μπορεί μίνι μπορεί και μπλούζα. Ακόμα και το τελείωμα του στον ποδόγυρο μπορεί να είναι διαφορετικό, μπορεί να είναι ίσιο ή μπορεί να είναι κυκλικό. Όλα είναι θέμα γούστου και προτιμήσεων. Δείτε μερικά παραδείγματα στην ανωτέρω φωτογραφία: Με Floral υφάσματα θα γίνει ένα πολύ όμορφο φόρεμα για την άνοιξη ή το καλοκαίρι. Χρησιμοποιούμε διαφανή υφάσματα σε κλασικό μαύρο για κοκτέιλ φόρεμα. Χρησιμοποιούμε ένα σέξι κόκκινο ύφασμα εάν θέλουμε μια επίσημη εμφάνιση. Μπορούμε επίσης να αλλάξουμε το μήκος ή να δημιουργήσουμε ένα ασύμμετρο μήκος.
Για μία καθημερινή εμφάνιση, χρησιμοποιούμε βαμβακερά υφάσματα. Με ριγέ ύφασμα θα φανεί επίσης εξαιρετικό!΄ Αυτό είναι ένα κλασικό πατρόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικές εμφανίσεις ανάλογα με το ύφασμα που επιλέγουμε. Και όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, το ύφασμα παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στην εμφάνιση ενός ρούχου. Ίσως ο ρόλος του υφάσματος να είναι σημαντικότερος από εκείνον του πατρόν και του σχεδίου, αν δεν είναι τουλάχιστον ισάξιος.
--------
Διάγραμμα μεγέθους σε cm
Νο
Στήθος
Μέση
Περιφέρεια
44
88
64
92
46
92
68
96
48
96
72
100
50
100
76
104
ΠΗΓΗ porivan
=============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER