ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη

ΦΟΥΣΤΑ ΕΒΑΖΕ Η ΓΡΑΜΜΗ Α

 ΦΟΥΣΤΑ ΕΒΑΖΕ ΓΡΑΜΜΗ Α
ΦΟΥΣΤΑ ΕΒΑΖΕ Η ΓΡΑΜΜΗ Α
Φθινόπωρο, χειμώνα, άνοιξη ή καλοκαίρι, φοράμε φούστες κορίτσια. Αναδεικνύουν άλλωστε τόσο πολύ την θηλυκότητα μας. Δεν έχω αντίρρηση ότι τα παντελόνια είναι πιο βολικά, αλλά όταν θέλουμε να νοιώσουμε θηλυκά καλό θα είναι να αφήνουμε στην άκρη τα παντελόνια μας και τα αντικαθιστούμε μεφούστες.
Ειδικά τώρα που οι τάσεις της μόδας μας επιτρέπουν να φοράμε τις φούστες με sneakers (στην αγορά υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από sneakers, οι φούστες φοριούνται πολύ άνετα και όλες τις ώρες στην καθημερινότητά μας. Γνωρίζοντας εκ πείρας πόσο δύσκολο είναι να βρεις φούστα στα μέτρα σου, (η μία είναι φαρδιά στην μέση, η άλλη τονίζει την κοιλιά, η επόμενη δεν έχει το επιθυμητό μήκος ή σχέδιο κλπ κλπ κλπ), σήμερα θα δούμε πως μπορούμε να σχεδιάσουμε το πατρόν αυτής της φούστας στα μέτρα μας.
Ο σχεδιασμός της φούστας εβαζέ ή γραμμή Α, είναι πολύ απλός.
Έχοντας μπροστά μας τα πατρόν της βασικής φούστας κάνουμε τα κάτωθι.
 ΦΟΥΣΤΑ ΕΒΑΖΕ ΓΡΑΜΜΗ Α - ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ
Κλείνουμε με σιλοτειπ τις πένσες και εμπρός και πίσω. Από το σημείο που τελειώνει η πένσα κόβουμε το πατρόν μας με το ψαλίδι έως το στρίφωμα.
Βάζουμε το πατρόν μας επάνω στο ύφασμα και βλέπουμε ότι το σημείο που κόψαμε με το ψαλίδι ανοίγει και σχηματίζει το εβαζέ από μόνο του.
Για μεγαλύτερη ευκολία μας στο κόψιμο, μπορούμε να προσθέσουμε ένα κομμάτι χαρτί στο άνοιγμα του πατρόν μας. Για να θυμηθείτε πως σχεδιάζουμε το πατρόν της βασικής φούστας δείτε εδώ.
Βλέπετε αυτές τις υπέροχες φούστες στις φωτογραφίες; Είναι αυτό που λέω πολλές φορές, ότι το ύφασμα παίζει καθοριστικό ρόλο σε ένα ρούχο. Τα πολυτελή και ακριβά υφάσματα μπορούν να κάνουν ακόμα και ένα τσουβάλι να φαίνεται ότι έχει ραφτεί από τον καλύτερο οίκο ραπτικής.
 Μην τσιγκουνεύεστε λοιπόν τα χρήματα που θα διαθέσετε σε υφάσματα γιατί το τελικό αποτέλεσμα
 θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω και φυσικά θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας όχι μόνο σαν γυναίκα, αλλά και σαν δημιουργό, όταν αυτό που φοράτε το έχετε ράψει μόνες σας.
Δείτε το σχετικό βίντεο.
=================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER